Головна Новини Дозвілля відносини Скільки разів на тиждень закохані брешуть один одному, - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки разів на тиждень закохані брешуть один одному, - дослідження

Американські фахівці з'ясували, що люди, які знаходяться у стосунках, обманюють свою другу половинку в середньому три раз на тиждень

30 серпня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

В ідеальному світі партнери, які перебувають у стосунках, на 100% чесні один з одним, але в реальності все виявляється не так райдужно. Американські вчені в ході експерименту з'ясували, скільки в середньому за тиждень закохані брешуть один одному.

Скільки разів на тиждень закохані брешуть один одному, - дослідження

Брехня в стосунках / Фото: mirowo

Повідомляється, що дослідники з США провели експеримент, в якому взяли участь майже 60 осіб від 18 до 27 років, котрі перебувають у стосунках. Добровольці повинні були підрахувати, скільки разів вони обдурили свою другу половинку протягом одного тижня. І виявилося, що люди, які знаходяться в союзі, в середньому за 7 днів брешуть один одному три рази. Основними мотивами брехні були уникнути конфлікту, негативні емоції й бажання зачепити свого партнера.

Звичайно ж, такі показники не можна назвати об'єктивними, але все ж вони змушують задуматися, оскільки з маленькою, нешкідливою, на перший погляд, брехні можуть вирости серйозні проблеми у стосунках.

Ще одне дослідження, проведене психологом Робертом Фельдманом, показало, що жінки брешуть частіше ніж чоловіки. Представники сильної статі роблять цього, щоб виставити себе в кращому світлі, а ось жінки — щоб співрозмовнику було приємніше, щоб нікого не образити.

Нагадаємо, вченими було проведено десять різних досліджень, які виявили, які саме таємниці приховують закохані один від одного.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американські та британські фахівці прийшли до наступного висновку: брехня негативно позначається на здоров'ї людини. Експерти вивчили вплив брехні на фізичний і психологічний стан і ось, що вони дізналися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини