Головна Новини Дозвілля відносини Сім фішок чоловічого образу, здатних викликати захват у жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім фішок чоловічого образу, здатних викликати захват у жінок

Щоб зрозуміти приваблює її чоловік чи ні, жінці досить часто потрібно всього кілька секунд.

21 серпня 2020, 12:42 comments1441
Поділіться публікацією:

Жінки скільки завгодно можуть говорити, що зовнішність не головне. Однак при зустрічі першу думку про потенційного партнера вони складають саме покладаючись на власні очі. Існує кілька фішок в чоловічому образі, які здатні моментально привернути увагу протилежної статі. Головне, правильно ними скористатися, пишуть "БелНовости".

Сім фішок чоловічого образу, здатних викликати захват у жінок

Чоловіки, які викликають захват. Фото: telegraf.com.ua

Одяг

Так-так, як не крути, а зустрічають, саме, по одягу. Тому чоловікам не варто ставитися до свого зовнішнього вигляду надто поблажливо. Жінки, просто, можуть цього вам не пробачити.

За замовчуванням, існує три ключові вимоги до чоловічого гардероба: речі не обов'язково повинні бути дорогими. Нехай вони будуть просто чистими, охайними і добре випрасуваними; одяг повинен бути доречним і відповідати обставинам, в яких в цей момент знаходиться чоловік; він повинен бути стильним. Не модним, а саме стильним, що підкреслює вашу індивідуальність.

Взуття

Не варто недооцінювати цей елемент гардеробу. Брудне і неохайне взуття відразу ж видасть в вас неакуратну людину. Той, хто не здатний подбати про себе, точно не викличе довіру у жінок, які шукають собі турботливого і надійного чоловіка.

Зачіска

Не йдеться про які-небудь особливі вподобання. Головне, щоб волосся було чистим і доглянутим. Сучасна стрижка, відповідна вашому типу, тільки додасть балів.

Постава

Жінок приваблюють успішні, впевнені в собі чоловіки. Згорблений чоловік, який недоладно перебирає ногами та дивиться вниз навряд чи створить про себе таке враження. Хода повинна бути рівною, енергійною, цілеспрямованою. Покажіть, хто тут господар ситуації і жінки не зможуть залишитися байдужими.

Фігура

Багато чоловіків вважають, що жінок приваблюють тільки накачані чоловіки з ідеальною фігурою. Але це далеко не так. Якщо чоловік надто багато часу приділяє своїй зовнішності, висока ймовірність, що він не захоче обмежуватися увагою і захопленням тільки однієї жінки. Що дійсно привертає дам у представниках протилежної статі, так це фігура типу "перевернутий трикутник": широкі плечі, вузькі стегна, підтягнутий живіт. Це показник його здоров'я і витривалості. Але, в цілому, жінки готові пробачити чоловікові дрібні недоліки в його фігурі.

Руки

Оцінюючи образ чоловіка в цілому, жінка неодмінно кине побіжний погляд і на його руки. Якщо вони доглянуті, з чистими акуратними нігтями, значить людина вміє стежити за собою. А ось обгризені нігті, навпаки, видадуть в вас невпевнену в собі особу.

Сідниці

Звичайно ж, на цю частину тіла, оцінюючи потенційного партнера, звертають увагу не тільки чоловіки. Жінки теж не проти придивитися до сідниць ближче. Міцні та пружні продемонструють любов чоловіка до активного способу життя, а значить і його міцне здоров'я. До того ж з рівнем тестостерону у такого партнера теж все повинно бути в повному порядку.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що астрологи назвали найстильніших чоловіків за знаком зодіаку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини