Головна Новини Дозвілля відносини Рікі Мартін поділився труднощами гей-пари при вихованні дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Рікі Мартін поділився труднощами гей-пари при вихованні дітей

Рікі Мартін разом з чоловіком Джваном Йосефом стали батьками для чотирьох дітей

12 серпня 2020, 17:26 comments1596
Поділіться публікацією:

Рікі Мартін поділився труднощами гей-пари при вихованні дітей

Популярний в нульових співак Рікі Мартін розповів про труднощі і забобонах, з якими зіткнувся він і його чоловік шведський художник Джван Йосеф, коли вони почали планувати потомство. Про це артист розповів журналістами в ході нової сімейної фотосесії, де Мартін і Йосеф знялися в білих майках, полотняних костюмах і коронами. Кілька фото артист опублікував у себе в Instagram,

Так, Рікі Мартін вказав, що довгий час його сильно засмучувало, що він не зможе стати батьком, адже усиновлення дітей ЛГБТ-парами залишається в більшості країн категоричним табу. Таким чином, з появою Джвана, обидва чоловіки вирішили не дивлячись ні на що домогтися усиновлення та труднощі робили їх тільки наполегливіше в досягненні цієї мети.

"У майбутньому я б хотів мати багато онуків, щоб щонеділі я присвячував родині, розумієте, побачимо, як воно буде ... Бувають моменти, коли я хочу ще десять, а потім настає ранок, коли все ревуть, і я думаю:" Окей, мабуть, нам і вшістьох добре ", — сміється поп-виконавець.

Відзначимо, що Рікі Мартін зробив камінг-аут (озвучив широкому загалу свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію) в 2010 році, а в 2018 вступив у шлюб з Джваном Йосефом. Пара виховує трьох синів і одну дочку, яких їм народили сурогатні матері.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Польщі більшість населення активно виступає проти права для гомосексуальних союзів всиновлювати дітей .

"У Польщі завжди кількість людей, які виступають проти усиновлення дітей ЛГБТ-парами, перевищувало 70%, а за даними деяких опитувань цифра незгодних досягала 80%", — передає заяву президента Анджея Дуди його прес-центр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини