Головна Новини Дозвілля відносини Про що найчастіше брешуть люди у відносинах
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що найчастіше брешуть люди у відносинах

Виявилося, найчастіше партнери приховують від своїх половинок свої фантазії і думки про інших людей

16 серпня 2021, 04:58
Поділіться публікацією:

Нове дослідження показало, що в середньому закохані пари зберігають до 13 секретів одночасно. Розбираємо брехливі запевнення в стосунках. Багато людей періодично брешуть. А на питання, хто робить це частіше і з якого питання, відповіли психологи. Про це пише powerofpositivity.

Про що найчастіше брешуть люди у відносинах

Відносини (фото з відкритих джерел)

Виявилося, найчастіше партнери приховують від своїх половинок свої фантазії і думки про інших людей. На жаль, сексуальна поведінка стала другою за популярністю (мова йде про фізичну зраду). Потім в списку фігурує "брехня", "романтичне бажання" і "зрада довіри".

Також експерти в ході дослідження з'ясували, що зберігання секретів негативно впливає не тільки на відносини з другою половинкою, але і на психічному та емоційному здоров'ю людей. Люди, які щось приховують, в кілька разів більше часу проводять в роздумах, вони більше турбуються про розтин їх таємниць, переживають і фокусуються на свої секрети, щоб ніхто про них не довідався.

Нагадаємо, Звичайно ж, тривалість життя людини залежить від його способу життя: правильного харчування, регулярної фізичної активності, відмови від шкідливих звичок. Але результати нового дослідження показали, що багато важливим є і саме ставлення людини до життя.

Ад'юнкт-професор психіатрії Левіна Лі провела дослідження, яке показало, що у більш оптимістично налаштованих людей, як чоловіків, так і жінок, очікувана тривалість життя була на 11-15% більше, а ймовірність прожити до 85 років значно вище, ніж у інших. Вона зазначила, що підвищений рівень оптимізму дійсно може сприяти довголіттю і здоровому старінню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини