Головна Новини Дозвілля відносини Правила сімейного життя, яким не варто слідувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Правила сімейного життя, яким не варто слідувати

Психолог Ольга Романів назвала кілька правил сімейного життя, яким давно вже час перестати слідувати і ось чому

30 листопада 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Ідеальних стосунків не буває, кожен може робити помилки, але, якщо хочете побудувати міцний і довірчий союз, перестаньте дотримуватися придуманих "законів" сімейного життя. Про це розповіла експерт Ольга Романів.

Правила сімейного життя, яким не варто слідувати

Правила сімейного життя (фото з відкритих джерел)

Мати спільні хобі та захоплення

Багато хто вважає, що партнерам обов'язково потрібно мати спільні хобі та захоплення, в іншому випадку навряд чи вдасться побудувати добрі стосунки. Однак це твердження помилкове. Важливо ставитися з розумінням до захоплень свого партнера, але не обов'язково займатися тим, що він любить або змушувати його полюбити ваші хобі.

Завжди бути разом

Звичайно, важливо знаходити час один для одного, але це не означає, що потрібно бути разом 24/7. Кожен партнер має мати свій особистий простір, щоб стосунки не переростали в "невидимі ланцюги". Будь-якій людині часом приємно побути наодинці з собою, подумати й помріяти.

Ніколи не сваритися

У кожній парі можуть бути сварки, і це абсолютно нормально. Не думайте, що замовчування образ, негативу чи неприємних ситуацій якось покращить ваші стосунки, тому що рано чи пізно ця грудка вирветься назовні й призведе до серйозних наслідків.

Нагадаємо, існує думка, що подружжя має спати в одному ліжку, тоді шлюб буде міцним. Але сучасні психологи не погоджуються з цим твердженням і вважають, що сімейним парам іноді корисно спати окремо. Але чому?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що соціологи різних країн світу за підсумками карантину очікують зростання двох показників: народжуваності та розлучень. Отож, щоб уникнути другого варіанта, слід керуватися кількома правилами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини