Головна Новини Дозвілля відносини Постійні сварки в стосунках: що з цим робити
commentss НОВИНИ Всі новини

Постійні сварки в стосунках: що з цим робити

Постарайтеся не сваритися через дрібниці

9 березня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

У кожній парі час від часу виникають спірні ситуації, які призводять до конфліктів. Але якщо це відбувається регулярно, тоді варто переглянути свої стосунки й навчитися справлятися без сварок. Як це зробити?

Постійні сварки в стосунках: що з цим робити

Сварки в стосунках (фото з відкритих джерел)

Робіть паузу

Якщо конфлікту уникнути не виходить, тоді спробуйте стримувати свою злість і агресію за допомогою пауз. Вони допоможуть вам заспокоїтися, обміркувати те, що ви хочете сказати своєму партнерові й вбережуть від негативу. Найголовніше — не погіршити ситуацію.

Лягати спати в гніві — нормально

Психологи вважають, що лягати спати в гніві — зовсім нормально. Варто поспати на різних ліжках або в різних приміщеннях, щоб кожен зміг обміркувати ситуацію і сказані один одному слова. Такий спосіб допомагає очистити думки та вирішити, як діяти далі.

Шукайте гумор

Якщо хочете знизити накал емоцій і негативу, тоді використовуйте гумор. Він рятує в багатьох ситуаціях, навіть найскладніших. Переведіть розмову, постарайтеся згладити кути й можливо у вас вийде по-іншому розв'язувати проблему.

Описуйте свої почуття, а не звинувачуйте партнера

Під час сварки кожен хоче довести свою правду і нав'язує свою точку зору. Але краще так не робити, тому що це призведе до неприємних наслідків. Не потрібно ні в чому звинувачувати один одного і шукати винних. Краще розкажіть про свої особисті переживання.

Вирішуйте проблему, яка вас турбує

Є дрібниці, на які партнери часто звертають увагу, але не можуть обговорити. І з кожним разом злість всередині або роздратування накопичується. Якщо вам щось не подобається в поведінці партнера, то скажіть йому про це.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як подружні сварки впливають на здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини