Головна Новини Дозвілля відносини Підводні камені онлайн-знайомств
commentss НОВИНИ Всі новини

Підводні камені онлайн-знайомств

За останні роки побачення чоловіків і жінок сильно видозмінилися, в першу чергу завдяки появі онлайн-знайомств. Додатки для знайомств зручні в нашому постійно перевантаженому житті. Вони розширюють коло знайомств далеко за межі тих місць, які ви регулярно відвідуєте, і дозволяють вам спілкуватися з людьми, з якими ви інакше не мали б можливості зустрітися. Але онлайн-знайомства мають і зворотний бік медалі.

30 жовтня 2020, 15:23
Поділіться публікацією:


Підводні камені онлайн-знайомств

Фото: datinglove.su

Профілі, які вводять в оману 

Можливо, це найбільш неприємна проблема онлайн-знайомств: ви приходите на зустріч з людиною, з якою довго листувалися, тільки для того, щоб виявити, що вона виглядає і поводиться зовсім не так, як в Інтернеті. Існують способи дізнатися, чи дійсно профіль говорить правду про свого власника. Тримайтеся подалі від людей, які опублікували тільки фотографії, особливо якщо вони здаються вам ідеальними. За словами експертів в області відносин, коли людина серйозно ставиться до знайомства, вона знаходить час, щоб заповнити інформаційний розділ, розкриваючи особисті дані про себе.

Комунікаційні бар'єри

Ключовим моментом відносин є комунікація, але налагодити її може бути непросто, якщо ваше єдине джерело спілкування — обмін повідомленнями. Починаючи знайомство з новою людиною, дізнайтеся, які його інтереси, пожартуйте, щоб оцінити почуття гумору, і повідомте свої пріоритети, щоб відразу зрозуміти, чи перебуваєте ви на одній хвилі. Потім зателефонуте один одному по телефону або заплануйте відео-чат. Експерти кажуть, що це найкращий спосіб оцінити сумісність і визначити симпатію на ранньому етапі.

Перше побачення

Не можна заперечувати, що перші побачення сьогодні сильно видозмінилися, залишивши більше можливостей для інтерпретації. В наші дні побачення може бути чим завгодно — від вечері після роботи до кіно і відпочинку вдома. Варіантів нескінченно багато, але перша зустріч — це дуже особисте, і з деякими людьми вам може бути комфортніше, ніж з іншими. Ось чому важливо чесно сказати, чого ви очікуєте, і ясно дати зрозуміти, що не підлягає обговоренню. Вам не комфортно з ним зустрічатися? Плануйте зустріч в громадському місці.

Що далі?

Побачення пройшло відмінно, але що тепер? Не бійтеся написати першою після зустрічі, якщо ця людина вам усе ще цікава. Повідомте, що добре провели час і хотіли б побачитися знову. У найгіршому випадку, ви отримаєте відповідь "ні" або й зовсім не отримаєте відповіді. В такому разі не витрачайте даремно свій час, посилаючи похмурі повідомлення або намагаючись з'ясувати, що ви зробили не так. Вашої провини тут немає, переступайте через невдалий досвід і переходьте до нового знайомства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини