Головна Новини Дозвілля відносини П'ять речей, які не можна робити після розставання
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які не можна робити після розставання

Ці речі принесуть вам у період розставання мало користі

18 березня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Буває так, що стосунки не складаються і партнери приймають рішення розлучитися. Щоб цей період був не таким болючим, а позаду залишилися тільки хороші та приємні спогади, не робіть таких речей:

П'ять речей, які не можна робити після розставання

Що не можна робити після розставання (фото з відкритих джерел)

Не вступайте відразу у нові стосунки

Багато людей після розставання із головою "пірнають" у нові стосунки, але психологи не рекомендують так робити. По-перше, ви будете постійно порівнювати свої нові стосунки й поведінку цього бойфренда із екскоханим. Річ у тому, що ви не пройшли через всі етапи емоційного переживання, а тому на психологічному рівні не готові до нових почуттів.

Звинувачувати себе у всьому, а партнера — у всьому виправдовувати

Не потрібно звинувачувати себе за те, що ви з партнером розлучилися, адже у сварках, нерозуміннях та інших проблемах у стосунках завжди винні обидві людини. Внутрішня критика і самоїдство лише зіпсують і без того понівечену психіку.

Перебувати на самоті й замикатися

Не потрібно після розставання із коханим замикатися у собі. Ходіть гуляти, зустрічайтеся з друзями, заводьте нові знайомства, адже це допоможе вам швидше пережити такий непростий етап. Шукайте тих, із ким вам добре проводити час, і на душі відразу ж стане краще.

Присвячувати всі свої думки минулим стосункам

Відпустіть свої минулі стосунки й вчіться будувати своє життя, спираючись на отриманий досвід. Заповнюйте власні думки та враження новими образами, приємними справами, цікавими подіями. Не тримайтеся за безглузді надії.

Дзвонити йому, писати, вмовляти

Не потрібно намагатися повернути партнера, телефонувати йому або писати, тому що це принесе біль і вам, і йому. Особливо, якщо крапки над "і" вже давно розставлені.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які види брехні знищують стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини