Головна Новини Дозвілля відносини П'ять причин, через які бути чоловіком гірше, ніж жінкою
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять причин, через які бути чоловіком гірше, ніж жінкою

Чоловіки круті, але є моменти, в яких жінки на висоті

5 вересня 2020, 22:33 comments1295
Поділіться публікацією:

Кожен нормальний чоловік пишається тим фактом, що він, власне, чоловік. Ми сильні, міцні, хоробрі, незалежні і взагалі круті. Але є кілька моментів, які явно вказують на те, що бути жінкою трохи краще. Зовсім крапельку. Лише в окремих пунктах. Сьогодні за допомогою видання mport і обговоримо ці нюанси.

П'ять причин, через які бути чоловіком гірше, ніж жінкою

Депресії — важчі

Депресії в рівній мірі трапляються як з жінками, так і з чоловіками. Але оскільки мужчіні значно рідше звертаються за допомогою, то у них вона проходить набагато важче. Жіночі депресії проходять завдяки "бесіді по душах" або заспокійливим, а чоловічі ризикують закінчиться алкоголізмом, нервовим зривом і навіть привести до самогубства.

Життя — коротше

Жінки в середньому живуть на чотири роки довше, ніж чоловіки. У розвинених країнах їх тривалість життя становить в середньому близько 82 років.

Ампутація — імовірніша

Згідно з дослідженням фінських вчених, чоловіки частіше позбавляються своїх кінцівок в результаті ампутації. Основна причина — діабет, причому сама хвороба з однаковою частотою вражає чоловіків і жінок. Але чоловіки значно частіше її запускають.

Шкіра — дошкульніша

Вважається, що вікові зморшки і складки жінку псують, а чоловіка роблять привабливішим. Звучить несправедливо, але зате чоловіки частіше хворіють на рак шкіри і псоріаз, а від них крем і пудра не врятують.

Зуби — не свої

Як відомо, чоловіки більше бояться зубних лікарів, та й гігієною рота захоплюються не так активно. В результаті, коли вони приходять лікувати зуби, їх вже слід міняти. Що, до речі, набагато дорожче.

Чоловіком все одно бути краще, як не крути. Також видання "Коментарі" розповість, як проводять вихідні успішні чоловіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини