Головна Новини Дозвілля відносини П'ять ознак того, що партнер не щасливий у стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ознак того, що партнер не щасливий у стосунках

Ці ознаки важливо вчасно помітити

30 березня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

Бувають ситуації, коли стосунки стають тягарем і більше не приносять радості, але партнери через якісь причини не розлучаються. Визначити, щасливий ваш обранець чи ні допоможуть наступні ознаки:

П'ять ознак того, що партнер не щасливий у стосунках

партнер не щасливий у стосунках / фото: pinterest

Партнер замикається в собі

Якщо людина, з якою ви перебуваєте у стосунках, перестала відверто розмовляти з вами й з кожним днем віддаляється все більше, тоді це тривожний дзвіночок. Варто робити якісь кроки, якщо ваші розмови зводяться тільки до обговорення побутових питань.

Партнер проектує своє невдоволення на оточуючих

Нещаслива людина починає бачити світ лише в темних тонах: у неї починаються проблеми на роботі, вона зривається на друзях і близьких, постійно ходить без настрою. Підсвідомо вона розуміє, що щось не так, але висловити свої почуття словами не може.

Пасивна агресія

Якщо ваш партнер, за своєю природою добродушний, чуйний, відкритий, і раптово починає проявляти ознаки пасивної агресії, значить у стосунках точно є проблеми. Він може критикувати вас, підколювати, ображати, щоб зробити вам також боляче, але до більш рішучих заходів не приступає.

Партнер намагається відволіктися від ваших стосунків

Якщо стосунки не приносять щастя і радості, то партнер буде робити все можливе, щоб бути від них якомога далі. Він буде йти на тривалі прогулянки, пропадати на роботі або з друзями, а може, і знайде когось на стороні. Іншими словами, в невластивих для себе заняттях він буде намагатися висловити те, що приголомшує його і робить нещасним.

Партнер шукає приводи для сварок

Кожна дрібниця в ваших стосунках, кожна незначна перепалка перебільшується і доводиться до трагедії вселенського масштабу. Його нічого не радує, ви все рідше бачите посмішку на його обличчі. Створюється враження, ніби він шукає привід грюкнути дверима і піти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які постільні звички руйнують стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини