Головна Новини Дозвілля відносини П'ять ознак нормального мужика: жіноча думка
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ознак нормального мужика: жіноча думка

Можна багато сперечатися про те, яким повинен бути чоловік, але чому б не запитати думки жінок

14 грудня 2020, 12:24 comments1760
Поділіться публікацією:

Яким повинен бути справжній чоловік? На це може бути багато відповідей. Але сьогодні ми розповімо про жіночу думку з цього приводу, якою поділилися співробітниці одного популярного жіночого видання, які побажали залишитися анонімними. Чоловіки, приготуйтеся до конструктивної критики!

П'ять ознак нормального мужика: жіноча думка

ФОТО: Фаза Роста

Здатність боротися зі своїми страхами

Чоловік ніколи не зізнається у своїх страхах злиднів, стоматолога і невдач у сексі. Вони часто шукають причини своїх поразок в інших людях. Але з цим пора зав'язувати, вчитися шукати причини в собі, знаходити способи подолання труднощів і ставати справжнім мужиком.

Не гидливість

Так, у світі повно огидних речей: дитячі "несподіванки", їдкий запах поту, кров або жіночі "місячні". Це не привід зображати кислу міну. Не будь бридливим. Це не личить чоловікові. І відкриємо секрет — негидливі чоловіки відомі, як чудові коханці.

Сказав — зробив

Жінки нас люблять за чіткість, визначеність в почуттях, емоціях і словах. Голодний — значить голодний, втомився — значить втомився. І жінки цінують тих, хто твердо каже: "Це остання чарка на сьогодні!", і тримає це слово.

Розумне ставлення до грошей

Де треба — зекономиш, де треба — витратиш. І так: якщо любиш стирчати в казино і програвати кругленькі суми, тобі це запишуть, як мінус. Такі ігри з грошима мало порадують серйозну даму.

Уміння вибачатися

Будь готовий вибачитися, якщо накосячив. І найголовніше — виправ свою помилку і більше не повторюй.

Якщо ти наділений цими якостями, то успіх у жінок, а також побудова стабільних і надійних стосунків тобі забезпечені. Також видання "Коментарі" розповість, хто розумніший - чоловіки чи жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Майк

14 грудня 2020, 15:48

Да пох... Что хочу, то и делаю.

Гоша

14 грудня 2020, 12:31

Я нормальный мужик :)


Новини