Головна Новини Дозвілля відносини Ось це лайфхак: як британець знайшов свою половинку за допомогою білборда (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ось це лайфхак: як британець знайшов свою половинку за допомогою білборда (ФОТО)

Чоловік розповів про свою кохану

7 жовтня 2020, 04:45
Поділіться публікацією:

Самотній 30-річний британець знайшов свою любов за допомогою рекламного щита. Про дивовижну історію пише The Daily Mail.

Ось це лайфхак: як британець знайшов свою половинку за допомогою білборда (ФОТО)

Так, Марк Роф витратив 425 фунтів стерлінгів (близько 550 доларів) на придорожній рекламний білборд в Манчестері, на якому розмістив свою фотографію.

"Самотні? Зустрічайтеся з Марком. Це може бути знак, якого ви чекали. Заходьте на сайт DatingMark.co.uk ", — говорилося на білборді.

Щит у висоту досягав більше 3 м, а в ширину — понад 6. Щотижня повз борда проїжджали тисячі водіїв. Рекламу Марк встановив у січні цього року. На сайті британець написав, що він "надзвичайно симпатичний і скромний" чоловік, має зріст 180 см і цілував у своєму житті більше трьох дівчат. На пропозицію Марка відгукнулися тисячі кандидаток.

Як виявилося, креативний підхід увінчався успіхом вже через місяць. Марк показав в своїх соціальних мережах нову дівчину, з якою у нього зав'язалися відносини завдяки рекламному білборду. Ім'я обраниці чоловік не розкриває. Відомо, що дівчині 28 років і вона письменниця. За його словами, дівчина одна з перших подала заявку, і до того, як креативна реклама привернула увагу ЗМІ.

Перед тим, як зустрітися з тепер уже своєї коханою, у Роф було тільки три побачення. Чоловік зазначив, що перестав призначати зустрічі, як тільки зрозумів, що знайшов дійсно симпатичну йому людину.

Ось це лайфхак: як британець знайшов свою половинку за допомогою білборда (ФОТО) - фото 2
Ось це лайфхак: як британець знайшов свою половинку за допомогою білборда (ФОТО) - фото 3

Додамо, що британець придумав ідею з щитом після того, як всі його друзі одружилися, а він щосили намагався зав'язати стосунки. Чоловік сподівався, що рекламний щит допоможе йому виділитися з натовпу. Своїм прикладом, говорить Марк, він закликає самотніх чоловіків не втрачати надію знайти любов.

Раніше ми писали про незвичайну історію, яка зробила друзями боснійську кішку і шотландського слюсаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини