Головна Новини Дозвілля відносини Названо найромантичніше місто світу для пошуків справжнього кохання
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найромантичніше місто світу для пошуків справжнього кохання

Рейтинг заснований на восьмибальних критеріях, що включають кількість заходів для пар у кожному місті та наявність романтичних місць для закоханих

16 лютого 2022, 02:45
Поділіться публікацією:

Дивіться ТОП-10 рейтингу The Most Romantic Cities Around the World американської компанії WeThrift. Переможець вас точно вразить. Рейтинг базується на восьмибальних критеріях, що включають кількість заходів для пар у кожному місті та наявність романтичних місць для закоханих. До них відносяться не лише ресторани, а й парки, пам'ятки, романтичні готелі, спа-салони, пише wethrift.

Названо найромантичніше місто світу для пошуків справжнього кохання

У сучасному дослідженні не обійшлися без підрахунку публікацій у соцмережах: у рейтинг потрапили фото із зображенням заходу сонця та хештегом або геоміткою міста під ним. Так, у трійці лідерів – Лондон, Париж та Барселона. Британська столиця випередила навіть Париж, який традиційно вважається дуже романтичним.

Не забули автори дослідження і тих, хто шукає свою любов. Для них видання склало окремий рейтинг міст: ідеальних для одиноких людей та пошук другої половинки. Тут перше і друге місце вибороли два іспанські міста Мадрид і Барселона. Тому Іспанію назвали "офіційно найкращим місцем для пошуку кохання".

Нагадаємо, донька відомого музиканта та продюсера Костянтина Меладзе Лія хоче спробувати свої здібності під час нового сезону музичного шоу для молодих вокалістів "Голос країни -2022" . Також відповідаючи на запитання працівника медіа, представниця талановитої сім'ї без секретів сказала, чи часто має спілкування зі своїм відомим татом, і які у дівчини склалися стосунки з його зірковою супутницею та новою дружиною Вірою Брежнєвою.

Лія Меладзе зазначила, що вони часто зустрічаються із зірковим татом, розмовляють телефоном і листуються в соціальних мережах. Щойно старший Меладзе буває у Києві, щоразу бачиться зі своєю 17-річною улюбленицею. Щодо родинних стосунків із його співаючою другою дружиною, Лія зізналася, що, як такого, спорідненого спілкування з Вірою Брежнєвою у них немає, а стосунки погані.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини