Головна Новини Дозвілля відносини Названий володар найкрасивішого чоловічого обличчя 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий володар найкрасивішого чоловічого обличчя 2021 року

Актора засудили до трьох років ув'язнення та каторжних робіт за участь у масових акціях

6 січня 2022, 01:30
Поділіться публікацією:

Американський розважальний сайт TC Candler створив рейтинг найкрасивіших чоловічих осіб. Читайте далі та дізнайтеся, хто очолив цей список. Як мовиться в Instagram TC Candler, власником найкрасивішої чоловічої особи визнано 25-річного актора, співака і моделі Пеінга Такхона з М'янми. Щоправда, хлопець зараз перебуває у в'язниці.

Названий володар найкрасивішого чоловічого обличчя 2021 року

Відносини (фото з відкритих джерел)

Актора засудили до трьох років ув'язнення та каторжних робіт за участь у масових акціях протесту проти військової хунти М'янми. Він виступав на підтримку скинутої влади, тому світова громадськість визнала його політв'язнем. Портал щорічно складає рейтинг найкрасивіших облич на планеті.

Нагадаємо,  відомий актор, зірка фільмів "Місія нездійсненна", Том Круз відвідав з сином баскетбольний матч. І багато шанувальників дізналися голлівудську знаменитість, хоч і висловили занепокоєння щодо його зовнішнього вигляду. Як повідомляє видання Pagesix, Том Круз прийшов на гру у повсякденному одязі, але увага фанатів була зосереджена на його обличчі, оскільки воно здавалося дуже опухлим, що можна помітити на опублікованих фотографіях. Раніше у голлівудського актора були разючі вилиці, та в цілому, він виглядав значно худшим. Шанувальники припускають, що Том Круз почав закачувати ботокс або вдався до пластичної операції, або ж просто набрав зайву вагу, оскільки зараз перебуває вдома і відпочиває від знімального процесу.

"Краса не вічна! Старіння — це привілей, потрібно вчитися розпізнавати добро в людях. Том Круз — чудовий актор", "Відчепіться від нього, він просто додав у вазі", "Він добре виглядає", "Зараз він виглядає як справжній американець" , — прокоментували в мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини