Головна Новини Дозвілля відносини Найкраща дружина: секрети сімейного життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкраща дружина: секрети сімейного життя

Найкраща дружина – це дуже відносне поняття. Втім самі чоловіки визнають, що є речі, які вони очікують отримати від своїх половинок. І якщо вони їх робитимуть, тоді стануть для своїх чоловіків най-най

21 лютого 2024, 10:42
Поділіться публікацією:

Здавалося б, що поняття "найкраща дружина" – це щось із середньовіччя. Але ні, дуже багато залежить від жінки у питанні сімейного життя. Розумна дружина, яка знає деякі хитрощі, зможе стати і найкращою дружиною для свого чоловіка та побудувати сімейне життя так, щоб усі себе відчували комфортно та щасливо.

Найкраща дружина: секрети сімейного життя

Сімейна пара

Що має робити хороша дружина

Традиційно вважається, що хороша дружина має виявляти турботу та співчуття. Вона повинна розуміти, коли її чоловік засмучений і намагатися зробити все для того, щоб зробити його щасливим. При цьому хороша дружина завжди знайде час для свого чоловіка.

Але, правда в тому, говорять психологи, що навіть якщо дружина готує чоловікові сніданки, обіди та вечері, пере і прасує його одяг, це ще ні про що не свідчить. Це більше про маму для чоловіка, а не про дружину. Експерти вважають, що хороша дружина, як би не дивно це звучало, має ставити не лише інтереси свого чоловіка на перше місце, а й свої – займатися своїми улюбленими заняттями, розвиватися, тримати себе у формі. Якщо ви будете цікаві собі та іншим, ви будете цікаві і своєму чоловікові, і не як замінник мами, а як цікава жінка, яка обрала саме його. І так, такою розумною, гарною жінкою, у якої горять очі – можна пишатися.

І ще, кажуть психологи, не потрібно намагатись змінити свого чоловіка. Якщо ви категорично не можете миритися з якимись його звичками чи дивностями, то навіть не одружуйтеся, адже змінити його просто неможливо, вже не той вік. І так, ви не вихователь у дитячому садку і не сувора вчителька, образ якої може привернути увагу лише раз, і то під час якихось сексуальних фантазій. Нікому не подобається вислуховувати постійні звинувачення та моралі. Тобто якщо ви чомусь думаєте, що можете повністю перевиховати чоловіка, то забудьте про це. Втім, хороша дружина все ж таки може мотивувати чоловіка змінитися в деяких питаннях. Але дуже важливо, щоб це рішення він ухвалив сам.

Крім того, хороша дружина завжди прямо говорить про свої бажання, це дуже добрий лайфхак, який допомагає зберегти стосунки. Пам'ятайте, що поруч із вами живе не екстрасенс, він не вміє читати ваші думки та здогадуватися про ваші бажання. Тобто якщо чогось хочете – скажіть прямо, а не ображайтеся, що ваші думки не прочитали.

Як стати найкращою дружиною

У цьому питанні все дуже індивідуально. Втім, все ж таки якісь загальні принципи існують. Психологи вважають, що хороша дружина завжди на боці свого чоловіка, вона його підтримає, заспокоїть та мотивує. І так, вона повинна проявляти ласку, турботу і доброту, адже кожному навіть найсильнішому хочеться іноді якусь хвилину побути слабким і коханим.

Чоловіки дуже цінують, коли їх люблять, поважають, дбають про них та довіряють їм. Ну і звичайно, все має бути добре у ліжку. Пристрасть потрібно не просто зберігати, а розпалювати її постійно. Відмовляти чоловікові в інтимі – це не той прийом, який дозволить вам контролювати свою половинку, хороші дружини, так не роблять.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що дружина Навального звернулася до ЄС: просить співчуття для росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини