Головна Новини Дозвілля відносини Христина Соловій і Сергій Жадан зізналися, що мали романтичні стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Христина Соловій і Сергій Жадан зізналися, що мали романтичні стосунки

Відверті зізнання Христини Соловій про її відносини з Сергієм Жаданом

6 березня 2024, 10:25
Поділіться публікацією:
В інформаційному просторі України з'явилася новина, яка викликала значний резонанс серед шанувальників вітчизняної культури та літератури. Українська співачка Христина Соловій відкрила завісу таємниці навколо своїх відносин з відомим письменником Сергієм Жаданом. 

Христина Соловій і Сергій Жадан зізналися, що мали романтичні стосунки

Відверті зізнання Христини Соловій про її відносини з Сергієм Жаданом

Підтверджуючи обговорювані чутки, Соловій розповіла про початок їхнього зв'язку на фоні початку війни. Соловій також зізналася, що спочатку з Сергієм вони спілкувалися виключно онлайн. Трішки пізніше вони почали зустрічатися в реальному світі. 

"Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що він хотів би зі мною випити. І у нас зав'язалося романтичне онлайн-спілкування, яке тривало декілька місяців. Він писав вірші, я відповідала йому, надсилала селфі свої, які він просив скинути мені. В офлайн стосунки перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно. Я запросила його знятися у кліпі "Юність". На той момент наші стосунки були в розпалі. Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент ще була в стосунках і Сергій був у шлюбі. Це був космічний союз", — зізналася співачка в інтерв'ю Маші Єфросиніній. 

Співачка не приховує, що роман розвивався, коли обидва були залучені в інші стосунки, що додавало їхнім відносинам певної напруженості та складності. Соловій з особливою відвертістю згадує моменти їхньої спільної творчості, в той час як вони намагалися зберегти професійний вигляд свого співробітництва.

Однак їх стосунки залишився в минулому. Соловій зізналася, що закохалася в іншого чоловіка. 

“Зараз я на антидепресантах відтоді, як все закінчилося. Я була ініціатором, бо я закохалася (в іншого чоловіка – прим. ред.). І я не змогла б на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно (по відношенню до нього – прим. ред.)", — відверто поділилася Христина.

Співачка впевнена, що попри всю бурю негативних емоцій та подій, що супроводжували їхній розрив, вони бажають один одному щастя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини