Головна Новини Дозвілля відносини Любить чи ненавидить: як розпізнати сигнали від жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Любить чи ненавидить: як розпізнати сигнали від жінки

Три натяки, які свідчать про її прихильність до тебе

12 вересня 2020, 21:21 comments1983
Поділіться публікацією:

Жінки — це загадка. Як їх зрозуміти, невідомо навіть найдосвідченішому чоловікові. Вони спілкуються з нами за допомогою натяків, загадкових поглядів, недомовлених фраз. Важко розглянути серед цього шифру сигнали, які свідчили б про її прихильне ставлення до тебе. Саме тому ми сьогодні розповімо тобі про деякі такі сигнали. Допоможе нам у цьому видання mport.

Любить чи ненавидить: як розпізнати сигнали від жінки

Посміхається тобі

Жіноча усмішка (не плутати з зубоскальством на твої дурні жарти) — перший її крок до зближення. Якщо посміхається тобі — значить ти їй не противний. А це вже важливий крок до успіху.

Уважно дивиться на твої губи

Уважно роздивляючись твої губи, жінка приміряється до них, уявляючи, як буде проходити ваш перший поцілунок. Найчастіше така увага до нижньої частини твого обличчя свідчить саме про це. Ну або може ти не можеш нормально говорити і вона хоче по губах розпізнати твоє бурмотіння.

Співає тобі дифірамби

Як ти сам розумієш, будь-який комплімент, сказаний дамі — це порожній звук. Будь-який комплімент, сказаний жінкою — серйозний натяк на прекрасне до тебе ставлення. Настільки прекрасне, що, по всій видимості, вона не проти зробити його ще кращим.

Якщо зауважив за потенційною обраницею хоч деякі з цих сигналів, то будь впевнений — правильною дорогою йдеш. Також видання "Коментарі" розповість, як пережити стосунки на відстані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини