Головна Новини Дозвілля відносини 6 ознак вдалого побачення
commentss НОВИНИ Всі новини

6 ознак вдалого побачення

Ви, ймовірно, втомилися витрачати свій дорогоцінний вільний час на марні побачення, які ні до чого не приводять. У сучасному світі, на жаль, немає вірних рецептів для того, щоб ваше перше побачення призвело до другого. Але існують деякі ознаки хорошого побачення, на які варто звернути увагу.

3 листопада 2020, 15:22
Поділіться публікацією:


6 ознак вдалого побачення

Фото: womanfor.ru

У вашій розмові відсутні незручні паузи

Душевні розмови і міцні відносини йдуть рука об руку — чим більше у вас спільних тем, тим легше знайти спільну мову з вподобаною людиною. Легкі і ненав'язливі бесіди підвищують ймовірність взаємної симпатії, тому якщо ваша розмова на першому побаченні протікає гладко, без безлічі незручних пауз — це добрий знак.

Партнер проявляє інтерес до ваших інтересів

Якщо вашого обранця дійсно цікавить те, про що ви говорите, він або вона підтримає розмову і проявить щирий інтерес.

Посмішка вирішує все

Ми не говоримо про ввічливу й вимушену манеру — маються на увазі відкриті посмішки, щирі за своєю природою. Зверніть увагу на те, як людина посміхається іншим людям навколо (наприклад, офіціантці) — якщо його губи натягнуті, і ви не бачите зубів, це може бути просто чергова фальшива посмішка.

Ви обоє багато смієтеся

Якщо ви не впевнені, чи це справжня щира усмішка або фальшива, шукайте наступний рівень взаємодії — сміх. Згідно з дослідженням Канзаського університету, коли чоловік жартує, а жінка сміється — це хороший показник романтичного зв'язку, але коли пара сміється разом, це ще більш явна ознака взаємної симпатії.

Він пам'ятає дрібниці

Зверніть увагу на те, як він або вона реагує, коли ви розповідаєте історії або шматочки інформації, про які вже згадували раніше. Якщо на побаченні партнер пам'ятає багато конкретних речей, якими ви з ним ділилися — це вірна ознака того, що він дійсно цікавиться тим, що ви говорите.

Що говорить інтуїція

Іноді все зводиться до простої інтуїції — якщо людина дійсно вам підходить, ви відчуєте іскру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини