Головна Новини Дозвілля відносини Який знак зодіаку в 2021 році зустріне свою любов - астролог
commentss НОВИНИ Всі новини

Який знак зодіаку в 2021 році зустріне свою любов - астролог

На думку Сьюзан Міллер, найбільше в любові пощастить Терезам

23 грудня 2020, 17:33 comments1574
Поділіться публікацією:

Відомий астролог Сьюзан Міллер визначила знак, якому найбільше пощастить у коханні в 2021 році.

Який знак зодіаку в 2021 році зустріне свою любов - астролог

ФОТО: З відкритих джерел

За словами спеціалістки, в новому році на Терезів чекає реалізація і виконання будь-яких романтичних можливостей і бажань. Як стверджує Міллер, в останні три роки цей знак зодіаку не міг похвалитися успіхами в особистому житті, проте з 2021 року ситуація зміниться — Терезів чекає період щирого і палкого кохання.

Під знаком Терезів знаходяться люди, народжені з 23 вересня по 23 жовтня, а покровителем цього знака зодіаку вважають Венеру, яка символізує задоволення, красу і любов. Терези схильні приховувати свою романтичну натуру і не звикли демонструвати її напоказ. Вони часто з головою занурюються в нові захоплення і прагнуть створити міцні і взаємні стосунки.

За словами Сьюзан Міллер, самотні Терези, які знаходяться в пошуку своєї другої половини, мають великий шанс зустріти свою справжню любов. А ось Терезам, які вже перебувають в романтичних стосунках, зірки зможуть допомогти зробити наступний крок: з'їхатися з партнером або одружитися.

Астролог запевняє, що якщо людина, народжена під цим знаком зодіаку, вирішить завести дитину, зірки також стануть корисними в реалізації цього бажання.

Нагадаємо, що раніше астропсихолог Валентина Віттрок підказала, до чого потрібно бути готовим 24 грудня. Згідно зі словами експерта, Сонце в ці дні буде знаходитися у знаку Козерога, незважаючи на мутації інших планет.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що астролог Олена Максимова розповіла, чи є у Петра Порошенка шанси стати президентом України вдруге. За словами жінки, наступний рік для політика буде непростим, але і досить плідним.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини