Головна Новини Дозвілля відносини Головні ознаки того, що у стосунків є майбутнє
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні ознаки того, що у стосунків є майбутнє

Здорові стосунки приймають особисті кордони кожного

27 серпня 2020, 15:20
Поділіться публікацією:

У когось вони тривають місяць, когось продовжуються протягом декількох років. І хоча б одного разу людина повинна поставити собі питання "До чого ведуть ці стосунки?", давши на нього чесну відповідь. Як зрозуміти, що у стосунків є майбутнє, розповідає психотерапевт Марина Фатєєва. Про це пише видання lemonade.

Головні ознаки того, що у стосунків є майбутнє

Головні ознаки того, що у відносин є майбутнє. Фото: unsplash.

Експерт рекомендує деякий час поспостерігати за своїм обранцем (або обраницею). А якщо бути точнішим, то вона виділяє кілька ключових факторів, які говорять про позитивний розвиток любовної історії.

У здорових стосунках партнери залежні від спілкування один з одним, залежні в хорошому розумінні. Тобто вони відчувають здорову потребу бачитися і спілкуватися регулярно.

Одружитися, народити дітей, з'їхатися — ці бажання обов'язково повинні бути спільними, цього мають хотіти обидві сторони.

Коли перша пристрасть проходить, то пора задуматися про те, що може зблизити партнерів ще більше. Спільне заняття, хобі — час, який буде присвячений тільки двом людям та їх інтересам.

Бажання познайомити другу половинку зі своїм колом спілкування — ще одна вірна ознака того, що у людини серйозні наміри.

Здорові  стосунки приймають особисті кордони кожного, вчать чути іншу людину, навіть якщо її точка зору абсолютно протилежна.

Останнє, але не менш важливе — парі має бути комфортно вдвох у всіх проявах цього слова. Коли людина, перебуваючи в союзі з кимось, залишається собою і поводиться природно, то такі  стосунки точно будуть довгими.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про п'яти помилках, які здійснюють пари у відносинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини