Головна Новини Дозвілля відносини Головні фатальні помилки, які відштовхнуть від вас партнера в ліжку
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні фатальні помилки, які відштовхнуть від вас партнера в ліжку

Три фатальні помилки, які в ліжку краще не допускати

30 січня 2023, 09:00 comments2906
Поділіться публікацією:

До заняття сексом багато хто підходить, не замислюючись про те, що невеликі помилки, яких можна було б уникнути, здатні порушити всю ідилію пікантних відносин. Слід пам'ятати про важливі тонкощі, без урахування яких ви можете стати для когось кошмарним спогадом та очоліть рейтинг у списку: "Мій найгірший інтимний досвід". Як передає видання "Коментарі", про головні помилки у ліжку пише канал Сексологія в Telegram.

Головні фатальні помилки, які відштовхнуть від вас партнера в ліжку

Помилки у ліжку. Фото: freepik

Перше, що категорично не варто робити – це дивитися на годинник. Навіть, якщо ви дійсно сильно кудись поспішайте, не потрібно показувати партнерові це. В іншому випадку, перша думка, яка відвідає партнера буде стосуватися того, що вам некомфортно і ви вже чекаєте з нетерпінням, коли закінчиться процес, щоб швидше виявитися подалі один від одного. Тому, якщо ви навіть поспішайте, постарайтеся по-іншому якось натякнути партнерові на це і краще зробити це перед самим процесом.

Друге, що не треба робити в ліжку – це говорити про щось, окрім інтиму. Навіть якщо вас завітала якась думка або ви згадали тему, яку хотіли обговорити з коханою людиною – не треба про це говорити саме зараз. Якщо ви почнете говорити про це – цим покажете, що вам нудно і ласки, поцілунки вже вас не цікавлять. І взагалі розмови про проблеми, роботу, коли ви зайняті один одним, не найкращий варіант.

Третя помилка, яку припускаються багато пар – відсутність гігієни перед оральними ласками. Ця помилка здатна зіпсувати будь-яку ідилію. Навіть, якщо потреба відійти у ванну кімнату може зіпсувати момент, краще все ж таки зробити паузу, ніж безнадійно все зіпсувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — названий доступний напій, який ефективно очистить вашу печінку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини