Головна Новини Дозвілля відносини Експерти визначили найважливіші правила щасливих відносин
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти визначили найважливіші правила щасливих відносин

Останні дослідження показують, що стрес у сім'ї може бути настільки ж руйнівним для вашого здоров'я, як і куріння

20 січня 2021, 16:32
Поділіться публікацією:

Будинок — це місце, де ми повинні відчувати себе в безпеці і розслаблятися від стресів і зовнішніх подразників. Коли стрес присутній у відносинах, у людини немає часу на одужання або зцілення, і з часом цей стрес починає завдавати фізичної шкоди.

Експерти визначили найважливіші правила щасливих відносин

Кохання у сім'ї. Фото: golos.ua

Побільше сексу

"Секс дійсно знімає стрес і змушує вас відчувати себе більш енергійною, — каже терапевт Ян Кернер, — пари, які мають регулярний секс, відчувають себе краще в повсякденному житті та комфортніше в інтимних відносинах з партнером, менш напружені й рідше відчувають стрес".

Обіймайтеся так часто, як можете

Дослідження показують, що пари, які проводять більше часу, обіймаючись і цілуючись, мають більш низькі рівні гормонів стресу в організмі.

Працюйте разом як команда

Коли в суперечці з партнером у вас виникають розбіжності через різні думки, постарайтеся не зосереджувати свою увагу на тому, хто з вас правий — шукайте компроміс. Щасливі пари намагаються вирішити проблему, ідентифікуючи її, аналізуючи ідеї та придумуючи рішення разом.

Ваші відносини — пріоритет

Коли у вас з'являються діти, задоволеність стосунками зазвичай починає знижуватися. Пам'ятайте, що ваш чоловік — пріоритет, як і ваші з ним відносини. Ви не можете просто відсунути їх на задній план, щоб повернутися до них трохи пізніше. Покладіть дитину спати так, щоб у вас залишався час і сили один для одного.

Подяка

Зараз ви батьки, але ніколи не забувайте — де і з чого ви починали. Люди стають батьками з появою дітей, але вони не стають іншими людьми. Всі ті речі, які ви любите один в одному — і ваші недоліки — все ще знаходяться там же, просто тепер поруч з вами є дитина. Намагайтеся висловлювати подяку за все, що робить ваш партнер, щоб підтримати його.

Будьте уважним слухачем

Великий відсоток сварок виникає на грунті крику в марній спробі бути почутим. Замість того, щоб використовувати ваші голосові зв'язки, надайте кожній людині час для монологу — слухайте і не перебивайте один одного.

Трохи часу для себе

Парам необхідно робити що-небудь окремо один від одного, мати хобі та захоплення. Час, проведений наодинці з собою, освіжає відносини, допомагає "переключитися" і випустити пар.

Отримуйте задоволення

Спільна діяльність, яка приносить задоволення подружжю, нагадує парі про те, що життя пов'язане не тільки з відповідальністю. Влаштуйте пікнік у парку, відвідайте заняття танцями, тенісний корт або басейн.

Раніше "Коментарі" писали про 7 помилок молодих батьків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини