Головна Новини Дозвілля відносини Джо Байден розкрив секрет свого щасливого шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Джо Байден розкрив секрет свого щасливого шлюбу

Подружжя в шлюбі вже 43 роки

5 лютого 2021, 09:03
Поділіться публікацією:

Новообраний президент 78-річний США Джо Байден разом зі своєю дружиною Джилл розкрили секрет їх довгого і щасливого шлюбу. Про це сімейна пара розповіла в інтерв'ю для журналу People.

Джо Байден розкрив секрет свого щасливого шлюбу

Байден розповів про щасливі відносини з дружиною - фото: з відкритих джерел

У 1977 році Джо Байден втратив в автокатастрофі свою дружину і дочку. У той момент він залишився один з двома синами на руках. Через деякий час після трагедії в його житті з'явилася Джилл. Їй вдалося буквально повернути до життя свого коханого.

"Джилл з'явилася в дуже важливий момент і знову об'єднала мою сім'ю", — говорить Байден. "Вона — клей, скріпила усе".

Джо Байден розкрив секрет свого щасливого шлюбу - фото 2

Незабаром в їхній родині сталося радісна подія. У 1981 році подружжя подарували синам Байдена — Хантеру і Бо — молодшу сестру Ешлі. Трагедія прийшла в їхній дім знову у 2015 році, коли Бо помер від раку мозку у віці 46 років.

Стрес втрати та життя в центрі уваги громадськості не зруйнували сімейне життя президента США. Він відверто поділився з журналістами секретом успішних відносин з дружиною. За його словами, в родині головне — це підтримка. Прожити щасливе і довге сімейне життя можна підтримуючи один одного постійно та у всьому.

Я знаю, що всі говорять, що шлюб — це 50/50. Що ж, це неправда. Іноді потрібно бути 70/30. Іноді, коли хтось зазнає невдачі, втручається інший, — зазначив президент.

Перша леді від себе додала, що вони з чоловіком ніколи не лаються і не сперечаються. Хоча вона визнається, що сама не знає, як у них це виходить. Джилл вважає, що їй дуже пощастило з чоловіком. А він своєю чергою також вважає про свою дружину. Варто відзначити, що Байден разом вже 43 роки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, яку несподівану річ привіз Байден в Білий дім, а також про те, що стало відомо, коли відбудеться візит Байдена в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини