Головна Новини Дозвілля відносини Дівчина жорстко помстилася чоловіку з Tinder за образи
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина жорстко помстилася чоловіку з Tinder за образи

Австралійцю не пощастило - його звільнили з роботи

30 вересня 2020, 14:21
Поділіться публікацією:

Австралієць Томас МакГірк втратив роботу після того, як серйозно образив кількох дівчат з Tinder. Дану історію розповідає The Daily Mail.

Дівчина жорстко помстилася чоловіку з Tinder за образи

Про хамську поведінку австралійця вперше розповіла 26-річна студентка Ебоні Сандерсон, з якою вони познайомилися з ним в популярному мобільному додатку. Молоді люди домовлялися про зустріч, проте 28-річний МакГірк виявився настільки наполегливим, що дівчина почала відчувати себе некомфортно і ввічливо відмовила йому.

У відповідь вона отримала кілька образливих голосових повідомлень, в яких говорилося про її зайву вагу і зовнішність в цілому. МакГірк обізвав співрозмовницю "жирною свинею" і "до біса потворною" жінкою. І хоча Сандерсон заблокувала наполегливого незнайомця в Snapchat і Instagram, той створив нові облікові записи і продовжив ображати дівчину.

Вона вирішила покарати МакГірка, і виклала його повідомлення у відкритий доступ. Пост привернув увагу відомих феміністок, які поширили публікацію по соцмережах. Незабаром інформація дійшла і до роботодавця МакГірка — засновника логістичної компанії. Бос дізнався голос свого підлеглого, технічного фахівця, і звільнив його в той же день.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Пакистані заборонили популярний додаток для знайомств.

Інтернет-регулятор країни заявив, що компанії не відповіли в установлені строки на вимогу змінити свою політику. Представник Управління електрозв'язку Пакистану (PTA) сказав BBC, що, як наслідок, було прийнято рішення перевести управління цими платформами в "моральну та юридичну сферу". Проте, регулятор зазначив, що він може переглянути свої рішення і дії, якщо додатки погодяться модерувати те, що він вважає неетичним і непристойним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини