Головна Новини Дозвілля відносини День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків
commentss НОВИНИ Всі новини

День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків

ТОП-5 найоригінальніших подарунків на День всіх закоханих

8 лютого 2021, 15:56
Поділіться публікацією:

Наближається День святого Валентина, а це значить, що вже пора обирати подарунки для своєї другої половинки. Що ж вручити в комплекті з милою валентинкою, щоб це було оригінальним і подарунок не припадав пилом  на полиці після свята ?

День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків

Що подарувати другій половинці на день святого Валентина - фото: з відкритих джерел

Спеціально для тих, хто сушить собі голову кожного разу, коли справа стосується подарунків, а тим більше на прийдешнє свято, своєму партнеру, сайт "Коментарі" зробив добірку оригінальних сюрпризів до Дня святого Валентина.

1. Коробка з унікальним наповненням

Подарунок, зроблений своїми руками, не зможе замінити жоден інший. Адже в нього ви можете помістити все, що вважаєте за потрібне. В такому випадку мається на увазі коробка з сюрпризом. Для початку знадобиться прикрасити саму коробку, а потім приступати до наповнення. Всередину можна покласти різні солодощі. Або ж солодощі упереміш з чимось (квитки в кіно, іграшки, прикраси, парфуми і т.д.). Будьте впевнені, що такому подарунку зрадіє абсолютно кожен, адже ви вклали в його створення частинку себе.

День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків - фото 2

2. Зірка з неба

Відразу відзначимо, що такий подарунок коштує досить дорого. Однак якщо фінансів  вистачає, і ви хочете зробити незвичайний подарунок — можете подарувати зірку з неба в прямому сенсі цього слова. Забивши в пошуку "подарувати зірку", ви відразу знайдете потрібні варіанти. У підсумку ви отримаєте сувенірну папку, в якій буде опис, як знайти ту саму зірку, що належить вашій половинці.

День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків - фото 3

3. Саме божевільне бажання

Так, безсумнівно, цей день присвячений романтиці. Однак якщо ваша друга половинка давно мріє про щось незвичайне, наприклад: стрибнути з парашутом, піднятися на високу гору, і так далі, це дуже вдалий день, щоб дати мрії збутися. За це ваш партнер буде дуже вам вдячний.

День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків - фото 4

4. Вечеря

З року в рік варіант романтичної вечері на двох залишається в топі будь-яких найкрутіших подарунків на День закоханих. Вся справа полягає в тому, як його урізноманітнити, щоб він не перетворився на звичайні повсякденні посиденьки. Наприклад, запросити партнера на вечерю можна запискою або ж іншим будь-яким незвичайним способом, щоб створити інтригу. На саме святкування краще приготувати ті страви, яких ніколи не було на вашому столі, щоб зробити цей вечір як можна незвичніше.

День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків - фото 5

5. Майстер-клас

У багатьох людей є бажання відвідати різні майстер-класи, але через відсутність часу або ж брак фінансів вони часто відмовляють собі в цьому задоволенні. Подарунковий сертифікат на майстер-клас стане відмінним подарунком. Особливо, якщо ви сходите на нього разом.

День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків - фото 6

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про трьох книгах про відносини, які варто прочитати кожному. Також сайт інформував про   шкідливі звички, які заважають нам досягти успіху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини