Головна Новини Дозвілля відносини Чотири золотих правила здорового життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири золотих правила здорового життя

Психологи радять не впадати у відчай, а пам'ятати про те, що ми самі керуємо своїм життям

18 травня 2021, 04:25
Поділіться публікацією:

Останнім часом вести здоровий спосіб життя стає все більш актуальним. Очевидно одне: стан нашого здоров'я тільки в наших руках.

Чотири золотих правила здорового життя

Біг корисний як вранці, так і ввечері (фото з відкритих джерел)

Улюблена робота. Є безліч надихаючих історій про те, як людина відразу змінює своє життя: кидає роботу, їде на інший кінець світу і стає абсолютно щасливим. На такі вчинки готові далеко не всі, і радикальні рішення проблем не завжди кращі, пише growfood. А ось любити те, що робиш — дійсно важливо.

Сон. 7-8 годин на добу, це норма для дорослої людини, у дітей свої норми, в залежності від їх віку. При цьому важливо і якість сну: він повинен бути глибоким, бажано безперервним.

Біг корисний як вранці, так і ввечері, тому якщо вранці у вас немає сил, бажання або часу, то не змушуйте себе. До того ж перед ранковою пробіжкою потрібно дати організму час прокинутися, потім бажано поснідати, почекати хвилин 40, поки засвоїться їжа, і тільки потім займатися фізичними вправами.

Управління емоціями. Для людини дуже важливо не тільки те, що вона робить, а й те, що вона відчуває. Всі ми можемо потрапляти в непрості ситуації, але стрес тільки погіршує самопочуття, а не допомагає вирішувати проблеми. Психологи радять не впадати у відчай, а пам'ятати про те, що ми самі керуємо своїм життям. Невдачі слід розглядати як досвід, з якого треба витягти корисні уроки.

Нагадаємо, оцінувати загальний стан організму можна і самостійно, якщо не хочете звертатися до лікарів. Експерти назвали кілька тестів, які можна виконати вдома і перевірити, чи все гаразд у вас зі здоров'ям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: growfood
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини