Головна Новини Дозвілля відносини Чому деяким дівчатам не щастить у коханні: головні причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому деяким дівчатам не щастить у коханні: головні причини

Психологи назвали кілька головних причин, що пояснюють, чому деяким дівчатам може не щастити у коханні

1 червня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Кожна дівчина мріє зустріти гідного чоловіка, з яким можна побудувати міцну сім'ю. Але не всім представницям прекрасної статі вдається зробити це легко і швидко. Психологи виділили кілька причин, через які у дівчини може не складатися особисте життя.

Чому деяким дівчатам не щастить у коханні: головні причини

Чому дівчатам не щастить у коханні (фото з відкритих джерел)

Завищені вимоги

У деяких дівчат бувають занадто високі вимоги й запити до партнера, що стає однією з причин невдачі у коханні. Зрозуміло, що поруч із собою хочеться бачити ідеального чоловіка, але таких не буває. Потрібно бути більш поблажливою до потенційних залицяльників.

Пасивний спосіб життя

Самотні жінки часто дотримуються думки, що якщо їм доля зустрітися з відповідним чоловіком, то він несподівано з'явиться у них на порозі. Але це не зовсім так. Ніхто не змушує жінок "рвати й метати" у пошуках коханого. Але проводити час у компанії друзів або просто в людних місцях все ж варто.

Занижена самооцінка

Нерідко зустрічаються і такі випадки, коли у дівчат занадто занижена самооцінка. Здавалося б, низька самооцінка часто дорівнює скромності, а це не може бути причиною того, що в любові не щастить. Однак все не так просто. Власниці такого складу характеру будь-яку увагу з боку чоловіка сприймають, як щось особливе і неймовірне. Інакше кажучи, вони свято вірять у те, що будь-який комплімент — це випадковість через те, що вони не гідні міцних взаємних стосунків.

Особливості характеру

Чомусь саме цю причину більшість жінок відкидають і не бажають приймати. Зазвичай красиві жінки навідріз не погоджуються вірити у те, що в них непростий характер. Проте впертість, завищена самооцінка, зарозумілість часто стають причинами невдалого особистого життя.

Неправильна модель сім'ї

У кожного з нас у голові є певна модель сім'ї, яку ми вважаємо ідеальною. Частими є випадки, коли жінкам не щастить у коханні тому, що вони самі виросли в сім'ї, де не було батька або був, але поводився неналежним чином. Ми часто переймаємо і копіюємо стосунки наших батьків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як перестати звертати увагу на думку інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини