Головна Новини Дозвілля відносини Чого не можна робити, якщо ви дізналися про зраду партнера
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого не можна робити, якщо ви дізналися про зраду партнера

Сімейний терапевт Кайл Бенсон розповів, що не варто робити, якщо ви дізналися, що партнер вам зрадив

31 жовтня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Зрада коханої людини завжди провокує біль та інші негативні емоції, які можуть викликати шок та нестерпну образу. І переживати подібні почуття нормально, навіть якщо вони суперечливі. Але є речі, які не варто робити, якщо ви дізналися про зраду партнера.

Чого не можна робити, якщо ви дізналися про зраду партнера

Зрада (фото з відкритих джерел)

Сімейний терапевт Кайл Бенсон каже, що немає універсальної поради, яка швидко та ефективно допомогла б впоратися з болем. Але важливо у пориві злості та гніву не зробити собі ще гірше.

Не звинувачуйте у зраді партнера себе

Багато дівчат, дізнавшись про зраду коханої людини, намагаються зрозуміти, що вони зробили не так, що партнер наважився на такий вчинок. Починають звинувачувати себе, що були недостатньо розкуті та активні під час інтиму або мало дарували ласки та тепла. Цими аргументами, до речі, користуються і зрадники. Але не варто шукати проблему у собі. Це партнер вирішив вам зрадити, він має відповідати за свої дії. Не варто відповідати за чужу зраду.

Не намагайтеся мстити після зради

Звичайно ж, коли близька людина робить вам боляче, насамперед хочеться дати здачі й зробити боляче їй. Але не намагайтеся мстити, навіть якщо емоції зашкалюють. Рано чи пізно гнів, агресія, образа — все пройде, а ось наслідки того, що ви зробите я в стані люті, залишаться і ви можете сильно пошкодувати. Не дарма кажуть, що помста — це така страва, яку слід готувати та подавати холодною.

Не пишіть про зраду в соцмережах, не розповідайте усім

Емоції, які людина відчуває, дізнавшись про зраду, не можна накопичувати такі емоції та замовчувати їх. Потрібно ділитися переживаннями з близькими людьми, щоб ваш біль виходив і вам ставало легше. Але не треба розповідати про це всім і тим більше ділитися цим у соціальних мережах. Не варто виносити сміття з хати!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, жінки яких знаків Зодіаку найбільше схильні до зрад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини