Головна Новини Дозвілля відносини Це не вписується жодні рамки: японці створили дивний гаджет для самотніх чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Це не вписується жодні рамки: японці створили дивний гаджет для самотніх чоловіків

Роботизована рука Osampo Kanojo видає запах жіночих парфумів і здатна пітніти

6 листопада 2020, 16:25
Поділіться публікацією:








Інженери з Університету Гіфу, Японія, створили робото-руку Osampo Kanojo, яка на дотик, як справжня долоня, пахне жіночим шампунем, а також вміє стискати пальці й навіть пітніє для більш реалістичних відчуттів.

Це не вписується жодні рамки: японці створили дивний гаджет для самотніх чоловіків

Японці представили дивний гаджет для чоловіків

Команда дослідників придумала роботизовану руку, яка створена з м'якого і податливого гелевого матеріалу і нібито ідеально відтворює відчуття шкіри людини. Жваві пальці виявляють тиск і стискаються міцніше, коли, своєю чергою, стискають їх. Крім того, в руці присутня система обігріву, щоб передавалося тепло, подібне теплу людського тіла.

Не забули дослідники й про синдром "спітнілих рук". Роботизована рука "пітніє" через пори, випускаючи вологу з вологого шматка тканини всередині.

Роботизована рука розташовується перпендикулярно руці користувача. Оскільки йти рука об руку з кимось часто буває не комфортно через проблеми з ритмом, рука робота рухається вперед і назад по рейках, щоб створити це відчуття.

Також додається додаток для смартфона, який відтворює звуки, ніби хтось дійсно рухається поруч з користувачем, а також звуки його кроків і шелест одягу.

Оскільки робот імітує жіночу руку, штучній шкірі було надано аромат квіткового шампуню. Аналогічного гаджету з чоловічою рукою поки не існує.


Як повідомляло видання "Коментарі", літаючі роботи почнуть досліджувати неприступні гірські райони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини