Головна Новини Дозвілля відносини Американка розкритикувала російських чоловіків: вийти за них заміж – це підписати собі смертний вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

Американка розкритикувала російських чоловіків: вийти за них заміж – це підписати собі смертний вирок

Американка критикує ставлення російських чоловіків до жінок. За її словами росіяни грубі, неотесані та вважають себе вищими за жінку.

9 червня 2024, 16:57 comments2986
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Авторка популярного жіночого блогу американка, на ім'я Сара, вирішила поділитись своїм досвідом та спостереженнями щодо російських чоловіків. За словами американки, її досвід спілкування з російськими чоловіками виявився жахливим, а одруження з ними – це те ж саме, що "підписати собі смертний вирок".

Американка розкритикувала російських чоловіків: вийти за них заміж – це підписати собі смертний вирок

Російські чоловіки. Фото з відкритих джерел

У своїй статті "Російські чоловіки — більше ніколи" Сара підсумувала свій 4-річний досвід проживання в Росії та стосунки з російськими чоловіками. Американка звернула увагу, що після одруження у чоловіків відбуваються зміни. За її словами за своїм зовнішнім виглядом переважно стежать молоді чоловіки, а після 30 більшість нехтують своєю зовнішністю і фізичним станом, зокрема не ходять у спортзали, погано одягаються, не використовують парфуми і тому подібне.

"Виходячи заміж за молодого росіянина, будьте готові до того, наскільки він зміниться після весілля. Росіяни зовсім не стежать за своїм зовнішнім виглядом, хіба чоловіки віком до тридцяти", — пише Сара.

Американка також звернула увагу на ставлення до жінок у російському суспільстві. Сара вважає, що російські чоловіки поводять себе як тирани, а права жінок ставляться на останнє місце. За її словами, чоловіки сприймають жінок лише як домогосподарок чи обслугу, яка не має права голосу в сім’ї. Зокрема Сара пригадала російський вислів: "Мужчина – глава в семье". 

"Такий відкритий сексизм вже має насторожити будь-яку дівчину. Складається враження ніби російські чоловіки — аналог головного героя мультфільму "Шрек": грубі, неотесані чоловіки, які вважають себе вищими за жінку", — пише американка.

Стаття Сари викликала жваве обговорення в коментарях її блогу, а більшість читачів погодилась за її словами про російських чоловіків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни масово тікають в одну з країн Європи.

Також "Коментарі" писали про 7 речей, які роблять всі чоловіки, проте не говорять про це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини