Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Традиційно Новий рік заведено зустрічати з шампанським, але, якщо у 2021-му вам хочеться спробувати щось нове, тоді пропонуємо вам кілька освіжаючих і смачних напоїв, на будь-який смак. Що потрібно для їх приготування?
(фото з відкритих джерел)
Новорічна сангрія
Це простий алкогольний напій на основі вина і фруктів, який ідеально підійде для затишного вечора у веселій компанії.
Інгредієнти: 1500 мл білого вина (сухого), ¾ ст. яблучного сидру, ¾ ст. журавлини, ¼ ст. цукру, 1 нарізане кубиками яблуко, 3 гілочки розмарину.
Спосіб приготування: візьміть великий кухоль, змішайте в ньому всі інгредієнти, крім розмарину. Ретельно розмішайте, але стежте за тим, щоб фрукти і ягоди залишилися цілими. Відправте напій в холодильник на 2-3 години та розлийте по келихах, прикрасивши розмарином.
Коктейль "Морозний шторм"
Приготуйте собі незвичайний, але смачний коктейль, який точно подарує гарний настрій і порадує своїм вишуканим смаком.
Інгредієнти: 50 мл вермуту, 30 мл текіли, 30 мл лікеру "Блу Кюрасао", 15 мл соку лайма, лід і половинка лайма (для подачі).
Спосіб приготування: візьміть шейкер, помістіть в нього лід, сік лайма, лікер, вермут і текілу. Гарненько струсіть протягом 3-4 хвилин, потім розлийте по келихах і прикрасьте келих часточкою цитруса.
Журавлинний-апельсиновий пунш
Приємний, освіжаючий напій, який точно буде вам до смаку в новорічну ніч (і не тільки)
Інгредієнти: 1 апельсин, 1 чашка журавлини, ½ гранатового сиропу, 2 ст. журавлинного та апельсинового соку, 2 чашки спрайту, 1 ст. білого рому, лід і гілочки розмарину (для подачі).
Спосіб приготування: апельсин наріжте маленькими кубиками. Змішати всі інгредієнти у великому кухлі. Розлийте пунш по келихах, прикрасьте гілочками розмарину і подавайте до столу.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим краще закушувати шампанське.
Новини