Головна Новини Дозвілля рецепти Замість шампанського: три смачних напої на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість шампанського: три смачних напої на Новий рік

Ці напої здивують своїм приємним смаком і піднімуть настрій

24 грудня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Традиційно Новий рік заведено зустрічати з шампанським, але, якщо у 2021-му вам хочеться спробувати щось нове, тоді пропонуємо вам кілька освіжаючих і смачних напоїв, на будь-який смак. Що потрібно для їх приготування?

Замість шампанського: три смачних напої на Новий рік

(фото з відкритих джерел)

Новорічна сангрія

Це простий алкогольний напій на основі вина і фруктів, який ідеально підійде для затишного вечора у веселій компанії.

Інгредієнти: 1500 мл білого вина (сухого), ¾ ст. яблучного сидру, ¾ ст. журавлини, ¼ ст. цукру, 1 нарізане кубиками яблуко, 3 гілочки розмарину.

Спосіб приготування: візьміть великий кухоль, змішайте в ньому всі інгредієнти, крім розмарину. Ретельно розмішайте, але стежте за тим, щоб фрукти і ягоди залишилися цілими. Відправте напій в холодильник на 2-3 години та розлийте по келихах, прикрасивши розмарином.

Коктейль "Морозний шторм"

Приготуйте собі незвичайний, але смачний коктейль, який точно подарує гарний настрій і порадує своїм вишуканим смаком.

Інгредієнти: 50 мл вермуту, 30 мл текіли, 30 мл лікеру "Блу Кюрасао", 15 мл соку лайма, лід і половинка лайма (для подачі).

Спосіб приготування: візьміть шейкер, помістіть в нього лід, сік лайма, лікер, вермут і текілу. Гарненько струсіть протягом 3-4 хвилин, потім розлийте по келихах і прикрасьте келих часточкою цитруса.

Журавлинний-апельсиновий пунш

Приємний, освіжаючий напій, який точно буде вам до смаку в новорічну ніч (і не тільки)

Інгредієнти: 1 апельсин, 1 чашка журавлини, ½ гранатового сиропу, 2 ст. журавлинного та апельсинового соку, 2 чашки спрайту, 1 ст. білого рому, лід і гілочки розмарину (для подачі).

Спосіб приготування: апельсин наріжте маленькими кубиками. Змішати всі інгредієнти у великому кухлі. Розлийте пунш по келихах, прикрасьте гілочками розмарину і подавайте до столу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим краще закушувати шампанське.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини