Головна Новини Дозвілля рецепти Японці створили шоколад, витриманий за принципом віскі
commentss НОВИНИ Всі новини

Японці створили шоколад, витриманий за принципом віскі

Новітнім продуктом від KitKat в Японії стала особлива версія з шоколаду, який витримується в боках з-під віскі

18 грудня 2020, 23:44
Поділіться публікацією:

В Японії випустили шоколад з бобів, витриманих в бочках з-під віскі.

Японці створили шоколад, витриманий за принципом віскі

ФОТО: З відкритих джерел

Нещодавно в Японії випустили преміальний шоколадний батончик Kit Kat, варіацій якого в країні близько 400. Новий батончик виготовляється з какао-бобів з Гани, витриманих протягом 180 днів в бочках з-під віскі на шотландському острові Айлей.

За технологією, бочки перевертаються один раз в тиждень, щоб все какао-боби могли торкнутися внутрішньої частини бочки і в процесі витримки придбати максимально насичений і багатий смак з нотками віскі. Створення шоколаду Whisky Barrel Aged Kit Kat опікає відомий та  іменитий японський кондитер Ясумаса Такагі. Повідомляється, що новинка буде доступна в магазинах Kit Kat Chocolatory по всій Японії з кінця грудня 2020 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, експерти відзначили, що шоколад не дивлячись на те, що він калорійний , в помірних кількостях дуже корисний для здоров'я. Він містить багато магнію і антиоксидантних речовин, які підвищують настрій, покращують роботу мозку і знижують рівень "поганого" холестерину. Але, коли відкриваєш плитку шоколаду і бачиш на ній білий наліт, бажання з'їсти її пропадає. Багато хто думає, що продукт зіпсувався і втратив свої корисні і смакові якості. Але це далеко не так. Насправді, цей білий наліт зовсім не завдає шкоди. Він виникає на солодощі через підвищеної вологості повітря, наприклад, коли шоколад довго пролежить в холодильнику. Крім того, плитка може втратити свій апетитний вигляд і колір через різкі перепади температур.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://prostoest.ru/
comments

Обговорення


Новини