Головна Новини Дозвілля рецепти Яловичий стейк та запечена картопля: як приготувати смачну вечерю без рослинної олії та солі
commentss НОВИНИ Всі новини

Яловичий стейк та запечена картопля: як приготувати смачну вечерю без рослинної олії та солі

Фуд-блогерша Олена Єрмоленко розповіла, як приготувати дієтичне м'ясо та як запекти хрустку картоплю без олії та солі

4 лютого 2022, 01:23
Поділіться публікацією:

Запечена картопля з хрусткою скоринкою та соковитий стейк – звучить ідеально, правда? Тому ловіть чергову ідею смачної вечері, на приготування якої ви не витратите багато часу. Фуд-блогерша Олена Єрмоленко розповіла в Instagram, як приготувати дієтичне м'ясо і як запекти хрустку картоплю без олії та солі. Тому зберігайте рецепт і порадуйте себе і рідних приголомшливою вечерею.

Яловичий стейк та запечена картопля: як приготувати смачну вечерю без рослинної олії та солі

Рецепт - фото з відкритих джерел

Рецепт стейку та запеченої картоплі

Інгредієнти:

сік 1 лайма (лимона);

Соєвий соус – 2-4 столові човни;

Копчена паприка – на ваш смак;

Чилі – на ваш смак;

Картопля – 4-5 штук.

Спосіб приготування:

Для маринаду змішайте сік лайма, соєвий соус, паприку, сіль і залийте нарізане м'ясо на 2 години.

Картоплю поріжте скибочками.

Покладіть м'ясо на гриль і смажте близько 8-10 хвилин (за такого режиму можна готувати тільки яловичину).

Картопля можна запекти в духовці, не додаючи олії.

Подавати страву краще гарячою, можна з соусами та свіжими овочами.

Згадаймо пельмені, мівіна і сосиски — звичний обід для багатьох холостяків. Але якщо ви хочете опинитися в рядах тих чоловіків, які здатні самі приготувати собі смачну та корисну їжу, то ми з радістю поділимося деякими хорошими рецептами. Сьогодні поговоримо про те, як засмажити соковитий стейк. Коли готуєш соковитий стейк, дуже важливо заздалегідь приготувати всі необхідні інгредієнти. Тобі знадобиться розмарин, м'ята та часник, які слід помити. Шматок м'яса також слід ополоснути під проточною водою та обсушити паперовими рушниками. На сковорідку треба вилити олію, покласти гілку розмарину, м'яту та часник. Усе це має бути на сильному вогні. Сковороду краще взяти з високими краями, тому що при обсмажуванні яловичини буде дуже багато бризків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини