Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати паску в мультиварці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати паску в мультиварці

Рецепт великодньої випічки в мультиварці простий і не забере у вас багато сил і часу

20 лютого 2022, 19:40
Поділіться публікацією:

Пропонуємо вам спекти паску в мультиварці. Цей спосіб не менш зручний, ніж випічка у духовці. Паска за цим рецептом виходить повітряна і дуже смачна. Рецепт великодньої випічки в мультиварці простий і не забере у вас багато сил та часу. Негусте тісто не потрібно довго вимішувати, а для вистоювання та випічки знадобиться по одній годині, пише портал 1000.menu.

Як приготувати паску в мультиварці

Рецепт - фото з відкритих джерел

Продукти:

Молоко 100 мл

Сметана 150 мл

Олія вершкове 150 г

Дріжджі пресовані 50 г

Цукор 200 г

Борошно 800 г

Сіль

Цукор ванільний

Родзинки 200 г

Олія 6 ст.л.

Посипання кондитерське

Білки яєчні 2шт.

Пудра цукрова 1 ст. ліжка

Як приготувати паску в мультиварці:

Молоко має бути обов'язково теплим (приблизно 37 градусів, але не більше), тому трохи гріємо його. Родзинки ми дуже ретельно промиємо. У мисці затираємо дріжджі із цукром (1 ст.ложка).

Потім туди заллємо молоко та 50 г борошна. Перемішаємо. Миску з отриманою сумішшю відставити убік. Через 20 хвилин суміш значно збільшилася у розмірах. У каструлі розтопити вершкове масло|мастило| і додати|добавляти| в нього сметану. Віночком усе перемішати. Туди ж цукор, ванільний цукор, трохи солі, родзинки та дріжджову суміш. Перемішаємо.

До них поступово просіватимемо борошно, вимішуючи спочатку ложкою, а потім руками. Це слід робити довго та дуже ретельно. Руки регулярно змочуємо олією. Тісто має вийти м'яким і трохи прилипати до рук. Відразу ж його покладемо у чашу мультиварки: вона чудово в ній підійде. Перед цим змажемо вершковим маслом стінки ємності та на дно застелити харчовий папір у вигляді кола. Тісто має зайняти приблизно 1/3 чаші.

За годину відкриємо кришку пристрою: наше тісто повністю заповнило мультиварку. Його слід трохи пом'яти руками і можна запускати режим випічки. Для того, щоб паска в мультиварці пропеклася, знадобиться 1,5 години. Після фінального сигналу відкриємо кришку пристрою. Паска в мультиварці готова. Залишилося лише прикрасити.

Нагадаємо, унікальний досвід у ресторанному світі України – Fenix ​​презентував свою книгу. Подібний формат дозволяє познайомитися з залаштунком ресторану, дізнатися про команду, перешкоди та можливості, про те, з чого все починалося, і яких висот вдалося досягти Fenix ​​менш ніж за два роки. До видання увійшли авторські рецепти від іменитих шефів – Сергія Байсаревича та Стефано Антоніоллі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини