Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати брокколі в пивному клярі: рецепт закуски нашвидкуруч
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати брокколі в пивному клярі: рецепт закуски нашвидкуруч

Так, кулінар Анатолій Добровольський показав у Instagram, як посмажити брокколі у клярі

29 січня 2022, 00:10
Поділіться публікацією:

Брокколі – корисний та дуже універсальний продукт. Його можна додавати і в суп, і в овочеве рагу, і салат. І рецептів при цьому безліч. А ще з цього овочів можна приготувати повноцінну закуску. Так, кулінар Анатолій Добровольський показав у Instagram, як посмажити брокколі у клярі. Незвичайно у цьому рецепті те, що кляр – пивний. Ну що, гайда експериментувати на кухні.

Як приготувати брокколі в пивному клярі: рецепт закуски нашвидкуруч

Рецепт - фото з відкритих джерел

Брокколі, смажене у пивному клярі

Інгредієнти:

брокколі – 1 головка;

яйця – 1 штука;

борошно — 80 грамів;

пиво – 100 мілілітрів;

вершкове масло – 50 грамів;

сіль — на ваш смак.

Спосіб приготування:

Брокколі розділіть на суцвіття зручного розміру та киньте в окріп на 4 хвилини. Тоді дайте капусті охолонути.

Відокремте яйце від жовтка і збийте білок до пухкої піни.

У жовток додайте борошно, пиво та розтоплену олію. Посоліть та перемішайте до однорідності.

До цієї маси вилийте білок і перемішайте.

Обваліть брокколі в клярі і обсмажте на розігрітій сковороді до золотистої скориночки.

Смачного!

Нагадаємо, австралійські дослідники поєднали каву з броколі і запевняють, що цей напій дуже смачний, а головне корисний. У чому його секрет? Вчені в ході дослідження з'ясували, що більша частина австралійців споживають недостатню кількість овочів та фруктів. Але ж це джерело вітамінів та корисних речовин. Тому експерти вирішили поєднати зелень та улюблений багатьма ранковий напій — каву. Розробники спочатку висушили брокколі, потім подрібнили на порошок і радять людям додавати його у свій напій. За їх словами, дві столові ложки такого порошку еквівалентні одній порції овочів. Таким чином дослідники вирішили долучити людей до здорового способу життя і правильного харчування. До слова, цей зелений порошок ще можна додавати в супи, смузі та салати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини