Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Бельгійські вафлі з протеїном – чудовий сніданок. Низькокалорійні протеїнові вафлі відмінно підійдуть для спортсменів і стежать за фігурою. Протеїн дає своє задоволення та смак і звичайно ж білок! Вафлі з додаванням протеїну як джерела додаткового білка добре підійдуть як для сніданку, так і для перекушування, пише ampravda.
Рецепт - фото з відкритих джерел
Нам знадобиться:
Кефір 150 мл
Яєчні білки 4шт.
Яєчні жовтки 2шт.
Вівсяні пластівці 150 г
Протеїн 25 г
Як приготувати смачні протеїнові вафлі.
Вівсянку подрібнюємо блендером, тим самим перетворюючи на борошно. Беремо два цілих яйця і від решти двох нам знадобиться лише білок. Змішуємо це з нашим вівсяним борошном.
У чашу блендера у вівсяне борошно та яйця вливаємо 150 мл кефіру 1% жирності. Збиваємо. Додаємо 1 мірну ложку протеїну. Усі разом добре перебиваємо у блендері.
Після того, як тісто готове, можна приступати безпосередньо до смаження вафель.
Тісто потрібно виливати на робочу поверхню невеликими порціями, щоб вафлі не вийшли надто товстими та встигли пропікатися всередині. Смажити вафлі до золотистого кольору, орієнтуючись на потужність конкретного приладу.
Згадайте якщо вам набридли класичні салати і ви хочете здивувати гостей і домочадців цікавими і смачними стравами на Новий рік, то запишіть рецепт "гострого" салату. Що потрібно для приготування? Новий салат дуже простий у приготуванні, тому господаркам знадобиться мінімум часу та продуктів: 200 г філе оселедця, 2 помідори, 1 цибулина, 100 г сухариків з білого хліба, 100 г твердого сиру, сіль, майонез. Спосіб приготування: спочатку очистіть рибу і наріжте її на маленькі кубики. Аналогічним чином наріжте помідори і покладіть їх у друшляк, щоб їх вийшла рідина.
Новини