logo_ukra

Coinspot 18.09.2020

BTC/USD

10965.40

ETH/USD

385.51

LTC/USD

48.64

НБУ 18.09.2020

USD/UAH

28.25

EUR/UAH

33.45

RUB/UAH

0.39

comment

Рубрики

comment

МЕНЮ

Головна Новини Дозвілля рецепти Як правильно підсмажити ананас: рецепт для справжніх гурманів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно підсмажити ананас: рецепт для справжніх гурманів

Правильно приготований ананас можна сміливо вживати з морозивом, куркою і будь-якою іншою стравою

25 липня 2020, 19:49 comments1022

Якщо довгим дощовим вечором тобі захотілося поласувати чимось особливим, то ми рекомендуємо тобі купити ананас. Сам по собі це дуже екзотичний фрукт, який не так просто дістати. Але ми пропонуємо тобі піти трохи далі і розповімо, як зробити із звичайного ананаса універсальні ласощі. Допоможе нам у цьому mport.

Як правильно підсмажити ананас: рецепт для справжніх гурманів

1. Якщо у твоєму розпорядженні виявився цілий ананас, виріж з нього 6 кілець і дістань серцевину. Після цього змішай в окремій посудині молоко, коньяк, ваніль, корицю і сіль, щоб потім відмочити в них кільця ананаса.

2. Виваляй кільця ананаса в тарілці, заповненій цукром.

3. Поклади продукт на решітку гриля, який перед цим потрібно розігріти. Запікати приблизно п'ять хвилин, поки цукор не почне на ньому кристалізуватися. Проверни цю процедуру з кожним шматочком.

Тепер ти можеш їсти цей шедевр кулінарії зі всім, чого душа забажає. А якщо тобі хочеться випити, розмішай кільця в блендері, поки не перетворяться на жижу. Потім додавай цю кашку в алкогольний напій і насолоджуйся.

З цими ласощами дощовий вечір не здасться тобі настільки похмурим. Також видання "Коментарі" розповість, як приготувати чіпси в домашніх умовах.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!