Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Осінь змінює літо, і в цей час нашому організму особливо потрібні вітаміни. Почерпнути їх можна не лише з фруктів, а й з овочів. Тим паче, що сезонні овочі зберігають навіть у запеченому вигляді більшість своїх корисних речовин. Рецепт вітамінного салату опублікувало ВВС.
Інгредієнти: 100 г буряку, 100 г моркви, 100 гарбуза, 100 г червоної цибулі, 1 ст. л. оливкової або соняшникової олії, 1 ч. л. соку лимона, перець, сіль, 1 ч. л. насіння соняшника, 1 ч. л. насіння гарбуза.
Овочі слід почистити. Далі порізати на великі шматки та викласти на деко, застелене пергаментним папером.
Полити олією і поставити запікатися на 25 хвилин. Духовку попередньо необхідно розігріти до 180 градусів.
Потім дістати овочі з духовки. Дати їм охолонути, викласти на тарілку, збризнути лимонним соком, посолити та поперчити.
Тепер посипати гарбузовим і соняшниковим насінням. За бажанням також можна додати кунжут або інші улюблені зернята.
Раніше ми опублікували рецепт смузі для імунітету. Напій дасть справжній вітамінний заряд.
Новини