Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Принцеса Діана відрізнялася чудовим смаком. Про те, які страви вона вважала за краще, розповів Даррен МакГрейд, особистий шеф-кухар Діани.
Принцеса Діана (фото з відкритих джерел)
Принцеса Діана ніколи не їла червоного м'яса або молюсків. Народна улюблениця обожнювала болгарські перці, фаршировані цукіні. Був у принцеси і улюблений десерт — хлібний пудинг.
Любила Діана курку з макаронами-ріжками в сирному соусі. Щоб її приготувати, потрібно:
- Вісім курячих стегон на кістки;
- сіль і спеції
- стакан пасти
Для соусу:
Стакан сиру чеддер;
пів склянки сиру пармезан
дві ст/л вершкового масла;
дві ч\л борошна;
по 3/4 склянки молока і жирних вершків
сіль і перець за смаком.
Рецепт: запікаємо курку 30-45 хвилин в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці.
Для приготування соусу ставимо на вогонь велику сковороду або сотейник, розтоплюємо в ньому вершкове масло, додаємо борошно, молоко і жирні вершки. Все це збивати, поки соус не загусне.
Нагадаємо, принцеса Діана планувала забрати Вільяма і Гаррі з країни. Про це пише "Газета.Ru", посилаючись на книгу Алана Пауера, яка опублікована на цьому тижні. За словами автора, смерть принцеси була нещасним випадком — під виглядом репортерів за їх машиною слідував загін спеціального призначення.
Причиною вбивства називається рішення принцеси Діани вийти заміж за мусульманського мільйонера Доді аль-Файєда і їх подальший переїзд з Великобританії разом з її синами від першого шлюбу, принцами Уїльямом і Гарі. Діана стверджувала, що діти завжди хотіли переїхати в іншу країну, щоб перестати перебувати під пильною увагою громадськості. "
Новини