Головна Новини Дозвілля рецепти Святкові частування: три ідеальні рецепти пасочок, які вразять ваших гостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Святкові частування: три ідеальні рецепти пасочок, які вразять ваших гостей

Великодні рецепти - швидкі та прості рецепти для дому на будь-який смак

22 квітня 2024, 11:05
Поділіться публікацією:

Напередодні Великодня кожна господиня та кожен господар прагнуть внести щось особливе у святковий стіл. Паска – невід'ємний атрибут цього світлого свята, що символізує відродження та нове життя. Пропонуємо до вашої уваги три рецепти, які дозволять навіть кулінарам-початківцям створити шедеври домашньої випічки.

Святкові частування: три ідеальні рецепти пасочок, які вразять ваших гостей

Підбірка рецептів до Великодня - паски та сирні пасхи

1. Класичний пасочка

Інгредієнти:

  • Борошно – 500 г

  • Цукор – 150 г

  • Дріжджі свіжі – 25 г

  • Молоко – 200 мл

  • Олія вершкове – 100 г

  • Яйця – 3 шт.

  • Родзинки, цукати – за смаком

  • Ванільний цукор – 1 пакетик

Приготування:

  1. Розведіть дріжджі у теплому молоці з додаванням чайної ложки цукру. Залишіть на 15 хвилин.

  2. У великій мисці змішайте муку|борошно| з|із| цукром, додайте|добавляйте| підготовлені дріжджі, розтоплене вершкове масло|мастило|, яйця і ванільний цукор.

  3. Замісіть тісто, поки воно не почне відставати від рук та стінок посуду. Додати родзинки та цукати.

  4. Поставте тісто в тепле місце на 1-2 години для підйому.

  5. Викладіть тісто у форму, змащену олією і дайте йому піднятися ще на 30 хвилин.

  6. Випікайте в розігрітій духовці при 180 градусах 40-50 хвилин до золотистої скоринки.

2. Пасочка з шоколадом та апельсиновою цедрою

Інгредієнти:

  • Борошно – 450 г

  • Цукор – 150 г

  • Олія вершкове – 100 г

  • Молоко – 200 мл

  • Яйця – 2 шт.

  • Шоколад темний (натерти) – 100 г

  • Цедра 1 апельсину

  • Дріжджі сухі – 7 г

Приготування:

  1. Змішайте в мисці сухі інгредієнти: борошно, цукор, дріжджі.

  2. Додайте тепле молоко, розтоплену олію, яйця та ретельно перемішайте до однорідності.

  3. Введіть у тісто тертий шоколад та апельсинову цедру.

  4. Нехай тісто підніметься у теплому місці близько 1,5 години.

  5. Викладіть тісто у форму, дайте піднятись ще 30 хвилин.

  6. Випікайте за 180 градусів 45 хвилин.

3. Бездрожжева пасочка на кефірі

Інгредієнти:

  • Борошно – 500 г

  • Цукор – 200 г

  • Кефір – 250 мл

  • Олія вершкове – 100 г

  • Яйця – 3 шт.

  • Розпушувач тіста – 10 г

  • Родзинки, горіхи – за бажанням

Приготування:

  1. У глибокій мисці змішайте кефір, яйця та цукор.

  2. Поступово додайте борошно з розпушувачем, потім введіть розтоплену олію.

  3. Додайте родзинки та горіхи, перемішайте.

  4. Викладіть тісто у форму, нехай воно постоїть у теплі 30 хвилин.

  5. Випікайте в духовці за 180 градусів 50-60 хвилин.

Ці рецепти дозволять кожному почуватися справжнім пекарем і додадуть урочистості до святкового столу. Спробуйте різні варіанти та виберіть той, який стане вашою фірмовою пасочкою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини