Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Урізноманітнити овочеві страви, м'ясо чи яйця можна за допомогою соусу. Спробуйте приготувати класичний овочевий соус Хогао за рецептом популярного шеф-кухара та ресторатора Ектора Хіменеса-Браво.
Інгредієнти: 50 г болгарського перцю, 100 г зеленої цибулі, 100 г ріпчастої цибулі, 1 ч.л. соняшникової олії, 200 г помідорів, 1 ч. л. томатної пасти, 1 зубчик часнику.
Ретельно помити помідор, бланшувати у кип’ятку та потім зняти шкірку. Нарізати помідор дрібним кубиком.
Далі почистити цибулю, дрібно нарізати та перекласти в миску. Зелену цибулю помити, просушити паперовим рушником та нарізати. Часник почистити від лушпиння та дрібно порізати.
Потім помити болгарський перець, видалити серединку і зернятка та нарізати дрібним кубиком. З’єднати всі порізані інгредієнти у мисці та перемішати. Посолити та додати олії.
Тепер слід на розігрітій сковорідці підсмажити всі інгредієнти, окрім томатної пасти, на середньому вогні.
Коли овочі стануть злегка м’якими, додати томатну пасту та підсмажити соус ще три хвилини.
Раніше ми розповіли рецепт ледачої піци за 15 хвилин. Ви маєте дізнатися про цей ідеальний варіант для швидкого приготування обіду!
Новини