Головна Новини Дозвілля рецепти Сніданок, що завжди під рукою: відомий кухар поділилася рецептом домашньої граноли
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніданок, що завжди під рукою: відомий кухар поділилася рецептом домашньої граноли

Гранола - швидкий і смачний сніданок на кожен день

7 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Домашня гранола – ідеальний варіант сніданку на кожен день. Зараз цей традиційний американський снек, мабуть, у всьому світі полюбляють вживати на сніданок. Купити смачну гранолу не за усі гроші світу не завжди можна, тому гарна ідея – приготувати цей продукт самотужки. Рецепт домашньої граноли розповіла відомий кулінар і ресторатор Ольга Мартиновська на своїй сторінці в Instagram.

Сніданок, що завжди під рукою: відомий кухар поділилася рецептом домашньої граноли

Фото: smachno.ua

Інгредієнти: 200 г вівсяних пластівців (цільних, а не швидкого приготування), по 20- 30 грамів улюблених горіхів, зернят, сухофруктів, кунжуту, 80 г меду, кориця за бажанням, щіпка льняної муки, 40 г кокосової олії.

Треба змішати всі сухі інгредієнти. Після цього додати кокосову олію. Далі застелити деко пергаментом. Викласти туди масу, яка у вас вийшла. Розігріти духовку до 150 градусів. Випікати гранолу 25-30 хвилин. Важливо не пересушити масу.

Раніше портал "Коментарі" розповів, як приготувати популярну випічку — булочку "Сіннабон" — своїми руками. Ця ароматна випічка не залишить байдужими навіть затятих гурманів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини