Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Рагу — одна із найпростіших, але дуже корисних страв. Для його приготування можна використовувати різні продукти, в основному овочі, які легко засвоюються і насичують організм вітамінами. Але якщо хочете якось урізноманітнити класичний рецепт, пропонуємо вам один із варіантів.
Це блюдо відмінно підійде для легкого обіду або вечері, воно досить ситне, смачне і апетитне. Для приготування рагу з абрикосами вам знадобиться: 1 ріпчаста цибулина, 1 морквина, 4 картоплини, корінь селери (80-100 г), 1 болгарський перець, 1 кабачок, 2 ст. л. лимонного соку, оливкова олія, 5 консервованих абрикосів, щіпка цедри лимона, а також сіль-перець за смаком.
Спосіб приготування: Порізати середніми кубиками всі овочі (цибулю — дрібно). Підсмажте на сковорідці моркву, перець, цибулю, кабачки і селеру. Потім додайте картоплю, абрикоси, спеції, кетчуп з часником, а також лимонну цедру і сік. Тушкуйте до готовності і подавайте на стіл.
Абрикоси додадуть цій страві цікавих смакових ноток, а кетчуп з часником доповнить гаму легким відтінком гостроти та пікантності.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що загорнути в лаваш. Які начинки підійдуть для популярної закуски?
Новини