Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Цей теплий салат — знахідка для вегетаріанця і тих, хто дотримується посту. Салат з грибами і спаржею поповнить запас вітамінів, а також вгамує сильний голод. Такий салат без майонезу запросто стане прикрасою святкового столу до Нового року або Різдва. Покроковий рецепт приготування страви опублікував кулінарний портал Bene Gusto.
Фото: Bene Gusto
Необхідні такі інгредієнти: 500 г спаржевої квасолі, 300 г печериць, один болгарський перець, одна середня цибулина, один пучок руколи, один лимон, рослинна олія для смаження, сіль і перець на смак.
Спочатку потрібно нарізати цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору. Далі сюди ж відправити спаржеву квасолю і, помішуючи, обсмажити разом з цибулею. Тепер посоліть, поперчіть і пересипте готову масу з квасолі й цибулі в миску.
Потім на цій же сковороді слід обсмажити печериці, попередньо підготовлені до смаження. Посоліть і поперчіть їх також на сковороді.
Після потрібно нарізати болгарський перець великими кубиками та відправити в миску до грибів і спаржі. Сюди ж додайте руколу. Тепер салат збризніть соком половини лимона і перемішайте. Теплий салат з грибами і руколою готовий! Смачного!
Раніше портал "Коментарі" поділився рецептом вітамінного салату. Зараз настав той період часу, коли нашому організму особливо потрібні вітаміни. Не поспішайте мчати за ними в аптеку. До того ж почерпнути вітаміни можна не тільки з фруктів, але й з овочів. Тим більше, що сезонні овочі зберігають навіть в запеченому вигляді більшість своїх корисних речовин.
Новини