Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
У світі існують сотні видів сирів, проте існують сири, що підкорили всі континенти і здобули любов всіх жителів планети.
Експерти представили рейтинг найпопулярніших в світі сирів: Моцарелла — готують класичний італійський сир з молока буйволиць, однак існує Моцарелла і з коров'ячого молока. Пармезан - для виробництва сиру пармезан використовують молоко корів, яких спеціально пасуть на полях з конюшиною і люцерною.
Чеддер — сир британського походження, з села Чеддер в графстві Сомерсет. За легендою, перший сир Чеддер з'явився близько 800 років тому, коли доярка залишила відро з молоком в печерах Чеддер Гордж і забула про нього. Молоко скисло і перетворилося в смачний сир Гауда — сир виготовляють з коров'ячого молока і коптять. Швейцарський сир — Baby Swiss і Lacy Swiss — це два сорти швейцарських сирів американського виробництва.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що м Едик визнали розмарин ефективним анестетиком. Розмарин вічнозелена рослина сімейства м'ятних. Його часто використовують як приправу і природного харчового консерванту. Рослина має яскраво виражені протимікробні, антисептичні та протизапальні властивості. Також клінічні дослідження довели, що масло розмарину благотворно впливає на пам'ять людини, покращує когнітивні функції і підвищує концентрацію уваги. Крім цього, масло розмарину стимулює ріст волосся і може успішно застосовуватися у боротьбі з облисінням.
Новини