Головна Новини Дозвілля рецепти Швидко і смачно: рецепт домашнього пирога з абрикосами
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидко і смачно: рецепт домашнього пирога з абрикосами

Цей абрикосовий пиріг підкорить вас з першого укусу

2 липня 2020, 12:00 comments1085
Поділіться публікацією:

Абрикоси — цінне джерело вітамінів та поживних речовин, тому обов'язково додайте їх  до свого раціону. А ще краще,  приготуйте  ароматний пиріг з абрикосами, який точно сподобається вашим рідним. Рецептом смачного десерту поділилося видання "kolobok".

Швидко і смачно: рецепт домашнього пирога з абрикосами

Elena Zajchikova, IPTC

Для приготування дріжджового тіста вам знадобиться: 400 г борошна, 60 г цукру, 1 пакет сухих дріжджів, 150 мл теплого молока, 70 г м'якого вершкового масла, 2 курячих яйця, щіпка лимонної цедри і щіпка солі.

Для начинки і прикрас: 75 г вершкового масла, 100 г цукрової пудри, цедра лимона, 3 яйця, 500 г вершкового сиру, 1 пакетик порошку для ванільного пудингу і кілограм свіжих абрикосів.

Спосіб приготування: змішайте борошно, цукор, сіль, дріжджі, додайте тепле молоко, масло, яйця і цедру лимона, добре замісіть тісто, накрийте і поставте в тепле місце на 30 хвилин, поки воно не підніметься. Після того перемішайте масло з цукровою пудрою і цедрою лимона. Відокремте білки від жовтків. Жовтки підмішайте до вершкової-цукрової маси, з'єднайте з сиром і порошком для пудингу. Добре збийте білки і обережно з'єднайте з загальною масою.

Свіжі абрикоси обдайте окропом, зніміть шкірку і розділіть навпіл, вийнявши кісточки. Тісто розкачайте на дечці, рівномірно розподіліть по поверхні сирну масу, поклавши на неї половинки абрикосів і залиште тісто на 10-15 хвилин "підійти". Випікайте пиріг при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Приємного апетиту!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити ароматні млинці з ягодами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини