Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Лаваш зі смачною начинкою – улюблена закуска на будь-якому столі. Приготувати її можна легко і швидко, а головне з доступних продуктів. Можете самостійно придумати, що загорнути в лаваш, а можете скористатися нашими порадами.
фета + базилік +помідори
Для приготування підготуйте наступні інгредієнти: лаваш, сир фета, помідор (достатньо 1 великого), 2-3 гілочки базиліка, маслини — 1/2 бан. листя салату, перець чорний.
Помідор і сир наріжте дрібними кубиками, маслини — тонкими кільцями, листя салату порвіть руками, листочки базиліка подрібніть, а перчик (для любителів гостренького) наріжте як можна дрібніше. Ну, а далі елементарно — інгредієнти викладаємо на лаваш в такому порядку: сир, маслини, листя салату, помідор, перець і базилік. Звертаємо в рулет і нарізаємо порційними шматочками. Приємного апетиту!
сулугуні + свіжа зелень
Для того, щоб приготувати закуску вам знадобиться: лаваш, свіжа зелень (петрушка, кінза, кріп, базилік, шпинат), 200 г сиру сулугуні, 50 г вершкового масла.
Зелень добре помийте і дрібно наріжте. Масло і сулугуні натріть на крупній тертці, додайте зелень і добре перемішайте. На лаваш викладіть начинку і скрутіть в рулет. Розріжте на великі порційні шматки, викладіть їх на суху сковороду і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.
крабові палички + сир + зелень
Підготуйте такі продукти: лаваш, 200 г крабових паличок, 140 г м'якого вершкового сиру, свіжої петрушки, сіль.
Спосіб приготування: крабові палички дрібно наріжте, а петрушку вимийте і дрібно подрібніть. Поверхню лаваша змастіть вершковим сиром. Зверху рівномірно викладіть крабові палички, посипте свіжою петрушкою. Скрутіть в рулет і наріжте на порції.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати смачну окрошку. Додайте всього один незвичайних інгредієнт!
Новини