Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Ароматна скумбрія, запечена з яблуками — відмінний варіант для ситного обіду або вечері. Приготувати її просто, швидко і легко. Така страва неодмінно порадує вас соковитістю і найніжнішим смаком. Що ж потрібно для приготування?
запечена скумбрія (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 3 скумбрії, 1 яблуко, 1 айва, половинка лимона, 1 цибуля, 1 ст. л. чебрецю і приправи для риби, 150 мл білого вина, а також сіль-перець (за смаком).
Спосіб приготування: візьміть рибу, очистіть її від нутрощів і просушіть за допомогою паперового рушника. Додайте спецій і солі. Візьміть яблука, лимон і айву, видаліть насіння і наріжте їх часточками, а цибулю — кільцями.
На фользі для запікання в центр викладіть цибулю, чебрець, а зверху покладіть скумбрію. Нафаршируйте її яблуками й айвою, а також додайте лимонні дольки. Сформуйте з фольги човник і покладіть страву на деко. Туди додайте 50 мл білого вина і закрийте човник краями фольги. Відправте рибу в духовку на 20 хвилин і запікайте при 200 градусах. Потім зніміть фольгу і запікайте ще хвилин 5.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка риба має бути присутня в раціоні дітей.
Новини