Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Макаруни — один з популярних французьких десертів. Ці смачні мінітістечка не тільки симпатично виглядають, а й смаком підкорять будь-якого ласуна. Рецепт мигдальних макарунів із ваніллю опублікував портал In my room.
Знадобляться такі інгредієнти: 2/3 склянки мигдального борошна, 1,5 склянки цукрової пудри, три яєчні білки, 5 ст. л. цукру, 1 ст. л. ванільного екстракту. Для начинки підготуйте 7 ст. л. вершкового масла, два яєчних жовтки, 1/4 склянки цукру або цукрової пудри, 3,5 ст. л. молока, 1 ч. л. ванільного екстракту.
Розігрійте духовку до 120 градусів.
Деко застеліть папером для випікання. Попередньо можна намалювати на деку невеликі кола за формою майбутніх макарунів.
У мисці з'єднайте цукрову пудру і мигдалеве борошно. Просійте суміш через сито кілька разів. Саме в цьому і секрет ідеальної повітряної консистенції.
Далі яєчні білки збийте з допомогою міксера на середній швидкості до жорстких піків. Поступово додайте цукор і ванільний екстракт. Тепер збільште швидкість і продовжуйте збивати, щоб цукор розчинився.
Потім з'єднайте білкову та борошняну суміші, розмішайте лопаткою до отримання однорідної маси.
Після перемістіть тісто в кондитерський мішок і видавіть його на деко, використовуючи промальовані трафарети.
Потрібно залишити деко при кімнатній температурі на 15-20 хвилин. Зауважте, що тісто не повинно прилипати до пальців.
Відправляйте макаруни в духовку на 15-20 хвилин. Після — остудіть.
Щоб приготувати начинку, вершкове масло треба розрізати на невеликі шматочки та за допомогою вилки розімніть до однорідної маси. Яєчні жовтки збийте з цукром або цукровою пудрою. Додайте молоко і знову добре збийте.
Далі перелийте яєчно-молочну суміш в сотейник і поставте на низький вогонь. Готуйте, поки суміш не загусне. Тепер перелийте суміш назад в миску і розмішайте. Остудіть до кімнатної температури. Потім додайте вершкове масло і знову розмішайте до кремової консистенції.
Після намажте начинку на половинки макарун, з'єднайте їх — десерт готовий.
Раніше ми опублікували рецепт сирного десерту, який підкорить кожного.
Новини