Головна Новини Дозвілля рецепти Піца на сніданок: ресторан у США шокував новим рецептом
commentss НОВИНИ Всі новини

Піца на сніданок: ресторан у США шокував новим рецептом

Ресторан під назвою Fong's Pizza, який радує незвичайними рецептами піци жителів штату Айова в США, перевершив сам себе

23 лютого 2022, 13:38
Поділіться публікацією:

Піца часто стає темою для обговорень у соцмережах, але цього разу улюблена страва багатьох викликала шквал коментарів далеко не через ананаси в рецепті. Американський ресторан вирішив створити власний рецепт ідеальної піци на сніданок, який оцінять лише гурмани. Ресторан під назвою Fong's Pizza, який радує незвичайними рецептами піци жителів штату Айова у США, перевершив сам себе. У меню з'явилася нова позиція – піца на сніданок. І поки ви уявляєте якусь креативну заміну на бутерброди, то працівники ресторану пішли набагато далі, адже серед ключових інгредієнтів солодкі фруктові кільця із сухих сніданків.

Піца на сніданок: ресторан у США шокував новим рецептом

Рецепт - фото з відкритих джерел

Рецепт досить простий: спочатку тісто покривають шаром вершкового сиру, посипають кільцями, потім іде шар моцарели, а замість соусів додають солодке молоко з йогуртом. Потім піца традиційно випікається до скоринки. Виглядає вона так:

Але поки що креатив ресторану викликав більше суперечок, ніж захоплення. Деякі користувачі мережі впевнені, що це слід заборонити законом, адже навіть ананаси піци не здаються таким сумнівним інгредієнтом, як сухі сніданки. Дехто просто зізнається, що навряд чи хотів таке скуштувати.

Нагадаємо, мистецтво приготування неаполітанської піци отримало визнання ЮНЕСКО. Тепер вона є частиною Світової нематеріальної спадщини. Це рішення було ухвалено на черговій сесії Міжурядового комітету з охорони нематеріальної культурної спадщини ООН у Південній Кореї. Голова місцевої профспілки Серджіо Мікку пообіцяв, що у разі позитивного рішення експертів заклади Неаполя будуть роздавати піцу на вулицях безкоштовно.

Зазначимо, що Італія з 2010 року вимагала особливого статусу для піци і ось цього року чергова спроба увінчалася успіхом. Експерти гідно оцінили мистецтво піцайолло, який окрім приготування начинки та тіста, розтягує млинець до потрібного розміру, обертаючи та підкидаючи в руках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини